Meltemm21 Ruumis hiç ekmek tüketmiyorum bol bol yürüyüş yapıyorum protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
Ruumis Meltemm21 7+5 in şuan yürüyüş felan önermiyor doktorum ekmeği kestim dediğin gibi yürüyüşe ne zaman başlayabilirim
Nazo77 Benim hesap biraz karışık başta verdim çünkü 95-96 kiloydum şuan 25 hafta 91i gördüm son bir haftadır geç yemek yiyorum ondan aldım düzene sokmam lazım yoksa gereksiz kilo gelecek.
Meltemm21 Ruumis benim de ilk zamanlar düşük riskim vardı olmasa da zaten hiç halim yoktu 13. Haftadan sonra yürümeye başladım düzenli olarak günde en az 5000 adım atmaya çalışıyorum
Ayysuu meralksss 62 ile hamile kaldım bugun tartıldım 75 kıloyum 5.ayımdayım bulantım tıksınmem hıc olmadı herseyı yıyebıldım
akkaya_1234 meralksss en son beş altı kilo almıştım daha ölçmedim inşallah çok kilo almam bebeğim alması gereken kiloyu alsın ben almiyim
NurABE akkaya_1234 beyaz ekmeği şekeri kestim aşırı yiyordum şekeri çayıma 2 şeker kaşıgı atıyordum her ikisinide kestim ve bol bol su tüketiyordum ilk zamanlar hergün pilates yürüyüş yapıyordum şimdi ara ara yapıyorum
isiksinem45 Kvrck Aynı benim gibi bende hiç bir sıkıntı yaşamadım şükürler olsun 5 aya başladık 6 kg aldim
Cglglr meralksss 31+4 haftalık +8 kilo 54 kiloyla hamile kalmıştım şuan 62 kiloyum 65-66 kiloyla kapatsam yeter bana inşallah daha fazla almam
Buseemm meralksss 1 hafta sonra 4 bitiyor ve ben kilo almak yerine hala kusuyorum aksine kilo veriyorum 🥺🥴