NurABE akkaya_1234 ilk gebeligimde bende öyleydim şimdi dikkat etmeye çalışıyorum bu zamana kadar kilo almadım inşallah sonunda almam
qbrabykbke Mrvee1923 Beni de korkuttular canım şekerin var senin falan dediler bakalım şeker için kan verdim bugün inşallah yoktur Allah yardımcımız olsun 🤲🏻🌸
58Vildan sltn2686 şuan zor gibi o kiloyla bitirmek senin hamile kaldıgın kilo kaç ben 65 le kalmıştım 80i görmeyeyim yeter moduna girdim 😬
sltn2686 58Vildan boyum 171 kilo 61 ile başladım Şuan 65 falan , hedefim 72 ile doğuma gitmek doğumdan sonra hemen 60ları görmek 😂😂😂😂imkansız değildir bence ya😂
58Vildan sltn2686 her türlü kurtarıyosun boydan 🤣 sen 20 kilo alsan da çok sırıtmaz 165im ben 69 kilo olsum ama kol bacak ölçümlerim aynı bi karnım 14 cm genişlemiş buda teselli ediyor kısmen 🤣
Hashasbirey Tazeanne001 ilk 3 ayda mümkünse kilo almamak en güzeli. 2 haftadır hareketim kisitlanmasaydi muhtemelen kilo almazdım
Tazeanne001 Hashasbirey 12 haftalık olduk biz de 56 ile hamile kaldım dün tartıda 57 çıktım. Beslenmeme çok dikkat etmiştim o yüzden ödemdir diye düşünüyorum o 1 kiloyu. Bu aylarda bebeğin kiloya çok etkisi olur mı bebeğin ağırlığı ne kadar olur ki
Nilbebek27 meralksss 6. Ayıma girdim 2 kg aldım ama kilolu hanile kaldım dikkat etmeye çalışıyorum mecburen