Ennna ben odaya gittim, Burcu hanim da mesaisi bitince yanıma geldi neler yapacagimi anlatti. Su kadar zaman sonra yurutecekler seni dedi, rahat yurursen ve gaz cikarabilirsen yarin sabah 9.30 gibi taburcu ederiz dedi. Agri kesici cok veremiyoruz bebege geciyor dedi belli zaman araliklari varmis. Sonda da sabaha karsi cikarilacak dedi. Birkac saat sonra su, corba vs icebilirsin dedi hemsireler. Ne zamandi hatirlamiyorum ama hemsirelerin bir gelisinde pansuman sirasinda karnima bastirdi birisi, yalan söylemeyeceğim o acitti gercekten. Ama hepsi anlik o yuzden bunlari dusunup stres yapmaniza gerek yok. Saat 7 gibi de yurutmek icin geldiler. Saat basi yurumeye calistim, gazim da sabaha dogru cikti. Ara sira gelip agri kesici yaptilar serum ve igne olarak. Bir hemşire pansumanimi yapti su gecirmez bant yapistirdi dikislerime. Bu bantla duş alabilirsin ama kendin cikarma kontrole gelene kadar kalacak bu dedi. Sabaha karsi da sonda cikti dedikleri gibi. 8 gibi de Burcu hanim geldi, bilgiler verdi birkac gun sonraya da randevu verip cikti. Bebek hemsireleri geldi sık sık bebege ve bana baktilar, gerektiği yerde yardimci oldular. Ben genel olarak memnun kaldim arada agrilarim elbette oldu ama dedigim gibi gecici oldugunu dusunerek rahatlattim kendimi.