BilgecyLn Yseminn evet çatlama gününü de değerlendirebilirdin ama spermler 72 saat canlı kalabiliyor tutma ihtimali var yine de içini ferah tut canım 🙏🏻
Yseminn BilgecyLn inşallah çok teşekkür ederim hepimiz hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻
betlulk05 Bigsecret3 bende uzun süredir düşünüyorum hiç ovulasyon denemedim şuan adetim devam ediyo ekim ayında başlıycam inşallah ovulasyona ama detaylarını bilmiyorum pik nedir çatlama nedir 😄
Bigsecret3 betlulk05 pik yani iki çizginin kopkoyu gördüğün ana denir oda yumurtlama dönemindesin anlamına gelir yani pik görünce iki çizgiyi köyü görürsen yumurtluyorsun anlamına geliyor t çizgisi silikleşince de çatlama yaşıyorsun yumurtan çatlıyor genelde 2 gün yumurtlama ertesi gün çatlama görülür ama kişiden kişiye değişir belki
Bigsecret3 betlulk05 genelde testte iki gün koyu çıkıyor o günleri ve silikleştiği günü değerlendirmeniz yeterli ama iki gün koyu gördüğünüzde bu iki günün birini ve sadece catlamayi degerlendirseniz de olur.
Kkardelenn1 Nigar882 hayır değil canım ama ilaçlarını düzenli kullanıp değerlerini sabit tutmaya çalış
Moommy Herkese merhaba , Bende ikinci tüp bebek transferi oldum bugün 4. Günüm kızlar ekimde bende gebelik bekliyorum isteyen herkese sağlıklı bebişler hayırlı evlatlar diliyorum 🙏🙏🙏
Dmerrt Bigsecret3 evtt rabbim nasip etsin vardır umarım 🥹başka Bi programda kullanıyorum onda 2 gün gösteriyor 🤩bakalım denicem bazen erken yada geç olabiliyor geçen ay 4 gün gecikti 5.günü kanama başladı bakalım denicem tekrar test gecikirse 🪽🌸😅
Sila41_ Bigsecret3 eylülün 2 sinde kürtaj oldum bende maalesef, dün adet oldum ilk kez bende ovulasyon testi alöayı düşünüyorum bu ay güzel haber almak istiyorum hep beraber bekleyelim testi nereden alıyorsunjz nasıl yapılıyor bilen var mı detaylı anlatabilir misiniz
Bigsecret3 Sila41_ Ben testi eczaneden aldım ama bir gebenin günlüğü sayfasından da alabilirsiniz ınstagram’dan ya da trendyol’dan innovita markaya da alabilirsiniz şöyle yapılıyor adetin biter bitmez başlıyorsun pik gördüğün zaman yani iki çizginin de kop koyu olması lazım gördüğün zaman yumurtlama dönemindesin genelde bunu iki gün görürsün 3 gün yaptığında test silikleşir t çizgisindeki çizgi silikleşir o günü de değerlendiriyorsun yani o gün çatlama yaşamış oluyorsun zaten sonra sır rabb’ime kalıyor ister yumurtlama gördüğün 2 dönemden bir tanesini değerlendir diğerini de çatlama değerlendir istersen 3 günü de değerlendirebilirsin