Evin_450 Bigsecret3 Ekimde evlendim geçen sene bu sene Ekim’de doğuracam sizde hamile kalırsınız inşallah darısı başınıza 😁😅
Kubra0606 Bu ay kimyasal geçirdim, şuan yumurtlama bekliyorum ama her zamanki belirtiler yok anlamadım yumurtlama da bi sorum olabilir mi kimyasaldan sonra
Dmerrt Bigsecret3 benimde 6 ekim gösteyor dr folik asit Vitamin takviyesi verdi bekliyorum bakalım isteyen herkese gönlündekini nasip etsin rabbim kızlar erken gebelik testim var yapmadım bekleyim diyorum gekirse yaparım diye düşünüyorum
Ahs34 Bigsecret3 sizin uzunmuş döngü yumurtama günlerimiz arasında çok az fark var benim 7 ekimde olmam gerekiyor her ay 3-4 gün öne geliyor benim haftasonuna kadar bekliycem bende
Yseminn Ben de geçen ay bir düşük yaşadım 13 eylülde adet oldum sonra ovulasyon takibi yaptım ama anlayamadım pik gördükten sonra bir gün silikleşti sonra tekrar koyulaşmaya başladı
Dmerrt Bigsecret3 evtt rabbim nasip etsin vardır umarım 🥹başka Bi programda kullanıyorum onda 2 gün gösteriyor 🤩bakalım denicem bazen erken yada geç olabiliyor geçen ay 4 gün gecikti 5.günü kanama başladı bakalım denicem tekrar test gecikirse 🪽🌸😅
Betulceeblog maviskokiz Düzenli 32 günde bir regl oluyorum yarın öbürgün bir değişiklik olacak mı onu merak ediyorummm
Yseminn maviskokiz 24-25 değerlendirdik 26 sında olmadı sizce sorun olur mu o gün de mi değerlendirmek gerekiyor
Yseminn BilgecyLn 24-25 değerlendirdik ama 26 sını değerlendiremedik o gün de devam mı etmek gerekiyordu
BilgecyLn Yseminn evet çatlama gününü de değerlendirebilirdin ama spermler 72 saat canlı kalabiliyor tutma ihtimali var yine de içini ferah tut canım 🙏🏻
Sefika__ BilgecyLn aynen benim de regldan 5 gün önce başlıyor acımaya bakalım inşşalh tutmuştur 3 aydır deniyoruz düzenli olmuyor olana kadar denemeye devam