Mty24- Oğluma orda kontrollere gidiyordum ve orda doğum yaptım. Her ne kadar devasa bir hastane de olsa içerisi asistan çömez kendini bişe sanan çalışanlarla dolu. Bir kere her kontrolde farklı doktor çıkıyor ve asla aldığın doktora randevu olamıyorsunuz kız beklerken erkek doktor vs. Her ay farklı doktora görünüyorsunuz. Ve doktorların hepsi burnunun ucu ile konuşuyor. Doğuma gelirsek 38+1 de kontrole gittiğimde tansiyom yüksek denildi acile yönlendirildi ve gebelik zehirlenmesi denilip apar topar doğum denildi. Hiç kimse bişe anlatmıyor mal gibi bekledim acilde doğurcak mıyım yani diye. Neyse normal doğum odasına alındım (tek güzel yanı normal olucaksa herkes açılma beklediği odada doğum yapıyor benek direk yanınızda alınıp bakılıp bırakılıyor)3 gün boyınca suni sancı verilerek zehirlenme temizlenmeye çalışılarak normal doğum yapmak için adeta zorlandım. Ebeler bilgisiz ilgisiz suratsız. Her gelen afedersiniz alttan bakıp bakıp gidiyor. 3 gün boyunca eşimi 5 er dakka yanıma aldılar doğum katı olduğu için kimsenin sesi ona gelmesin diye eşimi bile göremedm o süreçte. Neyse doğum anında 10 cöm açıklık oldu şükür annemi dışarı aldılar odayı doğum haneye çevirdiler. Ee sonra ben sanıyorum ebe gelicek doktor gelicek bana tarif ederek nefes aldırarak ıkınarak doğum yaptırcaklar. Resmen bana dedler ki sen burda sancını çekk biz dışarıdayız başka hastalarda var sen kakanı yapar gibi hissettiğinde bizi çağır ay gülsemmi ağlasammı. 10 dkda bir yanıma her defasında farklı farklı kişiler geldi gitti hepsine artık alın bu çocuğu nefesim kalmadı diye yalvardım sonunda biri insafa geldi yanımda kaldı doğum yaptırdı. Ama inanın rezillik işgisizlik diz bpyu. Doğum sonrası da afedersiniz sizi mal gibi yatırıp(araştırma hastanesi adı altında)1 hekim yanında 15 asistan izliyorken alttan bakan bakana neyse içimi dökdüm rahatladım :D