12moom 38+3 son 11 günüm kaldiii kasilmalarim bebegin Bi yere toplanması ve hareketleri oldukça çoğaldı Bi oğlumuz olacak adı mehmethan😍😍❤️❤️❤️ bakalım ne zaman gelmek isteyecek küçük beyimizzz
drn5410 Rabiiakaradas yaa bizde birazdan 36 haftaya giriş yapıyoruz 🫠🌸 bizim kız çok minnoş ya 2100 gr anca oldu baya geriden takılıyor 🫠 2500 doğsa sukredecegim😊 16 Ekime sezeryan tarihi aldik nasipse bu hafta anestezi isleri falan halledeceğiz inşallah 😊 ismide ablasının isteği üzerine Feyza olacak yanına bir şey ekler miyiz bilmiyorum ama bakalım sağlıkla gelsinler isimleriyle yaşasınlar ☺️🌷🌸🫠
twinsmom__ Rabiiakaradas erken doğum riskimle 35haftalık ikiz hamileym ama biri 32 diğeri 33haftayla uyumlu Dediğiniz gibi kasılmalar sancılar 😅 Liya ve Liva olucak allahın izniyle Sare ismine de ayrıca bayılıyoruumm🫠 adıyla yaşasın minik kızımız🧿
Sedagoktugg54 Lky0- Pembe akıntı ardından kahverengi akıntı geldi hastaneye gittim 2 cm açılmam varmış
Mustafaalpinannesi Rabiiakaradas merhaba 35+4 olduk bizde serklajlı riskli bi gebelik geciriyorum cok zor oldu ama nihayet sona yaklaştık inşallah sağlıkla tüm annelerimiz kavuşur evlatlarına kızımın adı GÖKÇE olacak inşallah. Yarın kontrolüm var bir sorun cıkmaz ise 38. Haftada olacak doğumumuz günüde alırız diye düşünüyorum bakalım ☺️
68pembemavi01 Rabiiakaradas Benim de aynı şekilde yalancı sancılae başladı. 24 gün kaldı nasipse inşaAllah İkra olacak inşaAllah 🤲🌺 Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah 🌸
irem88 Rabiiakaradas 35+4 haftalığız hemen arkanızdayız😊benimde bel ağrım kasık ağrısı çok sık olmaya başladı kasılmalar saymıyorum bizde hayırlısıyla gelsin güzel yavrularımız bizimde kızımızın adı Asel olacak🩷
Mhtp44 37+6 🌸 8 Ekim de sezeryan olacağım 39+0 olmuş oluyor. Kızımızın ismi İlay Melin olacak inşallah 🙏🥰