Reyhankarabiber hayathayal ederim tabii ki sen de bize et 🤗 yani doktorun müsaade ettiği sürece normal yap ama yok derse de boşver kuzum sağlığın en önemlisi 😊
hayathayal Reyhankarabiber haklisin cnm. tabi dua ederim🎈 persembe belli olcak bakalim. hayirlisi olsun ne diyelim🤷♀️
Smye Reyhankarabiber masallah tosuncuk bi prenses 4 kilo olması seni zorlamadı mı ben bundan dolayı korkuyorum
Reyhankarabiber Smye çok kolay bi doğum değildi ama çok şükür canm ilk doğumum olduğu için bilemiyorum 😊
Smye Vethekelif bi postta daha görnüstüm bu isyanını daha dogurmadın mı diyormuşum 😍 şaka bi yana sağlıkla gelsinler ne güzel biz gibi gelmesin diye dua etmiyosunuz tehlikeli haftalar geçmiş öyle bakın ☺️
Vethekelif Smye hala gelmedi desem😀😀😀😀 40 hafta oldu bir de😀😀 tabi öyle vardır bir bildikleri Allah ın dediği olur
Smye Reyhankarabiber benimde ilk olcak ve doktorum her muayene de doğuran hatunlardan bahşediyor bak biraz önce 4250 doğdu felan😂
Mrry Reyhankarabiber evet canım inşallah bu sefer iyi geçer dua et de açılmam olsun kanala girmiş olsun 🤲🏻
Reyhankarabiber Mrry Amiiin inşaallah kuzum herşey hayırlısı ile gönlünce olsun 😍 bi git 3 cm açıklık olsun 😍
Mrry Reyhankarabiber ağzın bal yesin inşallah 🥰🥰allah söyletmiştir inşallah canım benim nasıl mutlu olurum bilemezsin🤲🏻
Mrry Reyhankarabiber yok canım yine kanala falan inmemiş çatı muayenesinde yapmadı boş gittim geldim 😞