Vethekelif Reyhankarabiber hayır görüyorsun karnım burnumda hala demekki doguramamısım nedir yani😀😀😀 bir de geçen hafta Doğum yapan arkadaşı gördüm o bile diyor dicektim sen de 40+3 de doğurdun nedir yani ama denmiyor işte😀😀😀
Cemreemine Reyhankarabiber ben biraz sorunluyum bu konularda bebeklihim dahil hic sut urunleri yememisim 🤕 yeni yeni yogurt peynir yiyorum
Mrry Reyhankarabiber canım rabbiö sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah allah size bağışlasın bebeğinizle güzel bi hayat sürün🤲🏻
Reyhankarabiber Cemreemine calcimax diye destek ilacı var onu kullan o zaman kuzum olsun hiç bişey olmaz takma kafana 🤗 bide regenesis diye bi vitamin kullandım oda kilo aldırdı ikimize de 🤗
hayathayal Reyhankarabiber Hayirli olsun cnm bebegin. ultrasonda bebis en son kac kilo gorunuyordu ? benimkide en son 3720 gr di da. son haftam persembe gunu. banada suni sanci vericek sanirim
Reyhankarabiber hayathayal en son 3952 ölçtü 3890 çıktı kuzum Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inan bana normal doğum çok rahat inşaallah olur
Reyhankarabiber cemre27 yok uyuştrmuştu doktorum sadece ipleri çektiğini hissediyordum ama acı yoktu 🤗
hayathayal Reyhankarabiber insallah cnm duani beklerim. bende normal istiyorum. doktorumda oyle istiyor ama kilo zorlayacak gibi dedi. simdi kac kilo oldu bilmiyorum🤷♀️🤷♀️
Mrry Reyhankarabiber inşallah artık benimkide gelir canım ishalin geçmişmiydi gittiğinde lavman yapıldı mı hiç o süreci yaşamak istemiyorum ya hastanede
Reyhankarabiber Mrry geçmemişti ama sürekli çıkmıyordum tuvalete kuzum ebe lavman yaptı 3 dk içinde tuvalete çıktım yine 😊 İnşaallah senin de haberini alıcaz hayırla 😊
Reyhankarabiber hayathayal ederim tabii ki sen de bize et 🤗 yani doktorun müsaade ettiği sürece normal yap ama yok derse de boşver kuzum sağlığın en önemlisi 😊