Melekhira Feeling07 cikmasada olurdu bende senin gibi takiyordum ama belin gece gündüz ağriyinca ve uyuyup rahat rahat yemek yiyemeyince üzülüyorsun 🙄 yinede kızımin cani sağolsun
Feeling07 Gulcag Bende istemiyorum zaten çıkmasını böyle iyiyim valla 🙈 ama herkes şok olunca acaba bir sorunmu var diye düşünmeye başladım🙄
Gulcag Feeling07 boşver milleti göbeğin çıkmaz laf eder çıkar laf eder fit anneyim doktorum kilo alma ddi de geç 😂
Feeling07 Gizemyunusduman Bende hissediyorum 19 haftadan beri tık tık şeklinde hissediyodum şuan baya hissediyorum allaha şükür :)
Gizemyunusduman Feeling07 bende 17den beri ufak ufak hissediyordum ama ilk gebelik olunca emin olamıyordum bugün gayet net bir şekilde hissettim tekmesini 😊😍
Feeling07 Aysnrplt Evet canım tabiki bulantın olup yiyemiceğine böyle her istediğini yemek çok daha güzel benimde bulantım olmadı allahtan.
Betultaskin Feeling07 9kilo aldım toplam bugün yarın Doğum olacak 1kilo geri vermişim son hafta öyle oluyor diyorlar
Mucizemgeliyor86 Feeling07 23-25 arası çıktı benim , Şuan 27 haftalığım hala hamile olduğumu anlamayan var
Poine 27 haftada hala hamile olduğum anlaşılmıyor. Çok az çıktı. Bence iyi gayet fit götürüyorum şükürler olsun. 😂 Bebek sağlıkla büyüyüp gelişiyor gerisi mühim değil benim için.
melisers Feeling07 Benimde o donem cikmamiati 22 den sonra anca ciplakken minicik belli oluyordu. Simdi 28.haftadayim hala mont giydigimde belli olmuyor. Yavas yavas kiyafetlerden anca gosteriyor kendini 😊
Princes Benimki de tam tersi 16 haftalık gebeyim karnım baya cıktı karnım önden gidiyo ben arkadan 😂😂😂😂
Migrenligebe Feeling07 bence cok harika, gobek ciktigi gibi bel agrilari, sirt agrilari basliyor cunku 🤭
Betultaskin Feeling07 darısı başına ama çok kilo almayınca da çok bilmiş teyzelerin sen çocuğu besleyemiyorsun zayıf doğacak gibi laflarına maruz kalıyorsun 😂
Hnfeshnn Feeling07 keşke benim de öyle olsa doktor herseyi yasaklıyor 2 ayda 3 kilo aldımmm çok tehlikeli diyor doktorum
Ryhnytm Feeling07 canım takma kafana çıkmaması daha iyi benm zaten büyüktü şimdi iyice büyüdü bir yerlere sığamıyorum nefesim daralıyo uyurkende sıkıntı ne kadar geç o kadar rahat bence benmde 19.hafta