aysegulcbo Feslegen merhaba bişi sorabilir miyim genelde medicana da sezeryan yapıyorlar normal Doğuma çok sıcak bakmıyorlar diye duydum bi kişiden doğru mudur
Seda5892 aysegulcbo canım ben kerimeye gittiğimde bir hasta geldi kerime hanım ısrarla normal Doğumu deneyeceğini söyledi normal Doğum tarafındayım ben diyordu
aysegulcbo Pyrzeda Eyslg sultan hanıma 4boyutly ultrason gelmiş ben dün muayene oldum bi ay kadar olmuş geleli
aysegulcbo Eyslg aynen merak diyorum mesela Doğum ücreti içerisinde oda süsleme oda ücreti falan var mı Doğum yapanlar bilgilendirirse süper olur ☺️
Asiiye Eyslg haftaya dogum yapacm bakalim hayırlisiyla saglikla kucagimiza almak nasip olur insallah...
Asiiye aysegulcbo ayni cnm esimin iş yerinden anlasmali indirimleri oluyo tüm bölumlerde geciyordu kadin doguma yoktu sansa dogum yapmadan oraya da isleme konmus 2500 normalde indirimle 2000 dediler...
Asiiye Anneballari58 haftaya dogum yapcm allahın izniyle sorduk ilk gün dısında 160 lira günlük fazladan yatıs olursa dediler...
Anneballari58 Bayram ali mamik sezeryaı kötü yazmışlar neden böyle düşündüler acaba adam işinde uzman ama
aysegulcbo Bişi daha merak diyorum Doğumdan sonra bebeği yıkamıyorlar direk üstünü silip giydiriyorlar deniliyor medicana da nasıl acaba böyle bişi var mı