Gamzeumay Cns123 16 da gittim sordugumda 18 24 hafta arasi yapiliyor dedi 20 de bna gel 22 de detayliya girersin dedi ben direk 20.de detayliya giricem
Anonyyim Bana renkli verdi ultrasonları Cihan hoca memnun kaldım. 15 dakika ancak sürdü bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi o yeterdi zaten benim için. Çok konuşkan biri değil evet ama her baktığı yerden sonra bilgi verdi
Gamzeumay Anonyyim 15 dakika cok kisa bir süre degilmi ya detayli dedigin en az 30 dakika suruyor bildigim kadari benim kendi doktorum bile 20 dakika inceliyor kahkahadan zamani bile anlamiyoruz biz 😁😁😁
Anonyyim Gamzeumay işte Cihan hoca gırgır şamata değil gidenler bilir ekstra muhabbete hiç girmiyo 🤭 bir de bakmak istediği her yer için bebeğim pozisyon vermiş rahatlıkla o yüzden erken bittiğini söyledi. Pozisyonu göremezse mecbur bekletiyor.
ufbus010315 myangelson cnm bugün muane oldum ben memnun kaldım aşırı güzel ilgilendi yarım saat kaldım galiba içerde herşeye baktı renkli ultrason veremiyo ama ekrandan telefonla çekebilirsin dedi
myangelson ufbus010315 ay çok güzel çok sevindim 😍 muayene de güzel geçtiğine göre bebek de sağlıklı demek ki maşallah çok sevindim darısı başıma 🙈😍 eş içeri alıyor mu peki? Bir de ben sabahları 10 da bakıyorum hiç yeni randevu açılmıyor ya anlamadım yeni gün açılıyor ama doktora randevu açılmıyor 🤦🏻♀️ acaba izine falan mı çıkıyor ki ondan randevu açılmıyor
myangelson ufbus010315 normalde bakınca çıkıyordu şimdi randevu alma derdine düştüm ya çıkmıyor randevular şaka gibi
ufbus010315 myangelson inşallah bulursun cnm 182 yi ara ne zmaan araman gerektiğini ögren onlar şu gün 10 da açılıyo diyolar
myangelson ufbus010315 bir kaç gün daha deneyeyim bakalım daha vakit var çok fazla acele etmiyorum o yüzden olmazsa ararım 182 yi. Detaylı ultrasona dair kağıt falan veriliyor mu acaba? Bazı hastaneler vermiyor diye okumuştum
Merveeildeniz Cns123 Çerkezköy’de özel hastanede var Tekirdağ şehir hastanesinde var peritanolog oda yapıyor detaylı ultrason