edis22 sen kimsin bilir kişi misin doktor musun bizde çocuk büyütüyoruz dimi kadın sormuş cevaplamışız ne bu argüman kendini bisey sanan kara cahil kesimdensin belli sana he diyip geçmek lazımdı ama yeterince gerginim kadın sormuş bırakta kadın yanıtlasın sen değil herkese gidip yorum yazmışsın bide benim çocuğum da grip misal ama diş çıkarıyor diş ateşi 37.5 oluyor kalkıp da koşa koşa doktora gidemiyoruz sıra var o var bu var orda hastanede çocuğa daha çok mikrop kaptirmaktansa ateşi düşürmeyi denersin evde hanimefendinin bebeği küçük evet ben misal o aylarda kalkıp gidiyordum beklemiyordum hastanede tanıdık olduğu içinde doktordan rica ediyorduk giriyorduk ama giremeyecek insanlar da var hemen ya sizde ne cahilsiniz beklenir mi bilmem ne kafasıyla insanlara akıl verdiğini sanıyorsun ya öyle bisey yok belki köy yerinde oturuyor çok uzak hastane belki parasi yok gidemiyor yargılayıp yaftalamayin insanları bi ya tilt oluyorum hep ben bilirimcilere sen bunları dinleme bilmem ne çok biliyorsun Allah aşkına sen öyle yap herkese de aynı akılları verme o ağzın azcık sussun bidaha da kendine yazılmayan şeylere egolu egolu cevap verme bilir kişi