Htccndn helloandhello ever bitirdim ama sanki zaman bu zamanlarda geçmiyor gibi 😒 sen tam ortalarındasın canım ozamanlar çabuk geçiyor sanki son zamanlar geçmiyor gibi 😒
helloandhello Htccndn aynen öyle bazen benim akıntılarım lekenlenmelerim oluyor bazen beneğimin haraket etmiyorum günün belli bir saati anksiyetem tutuyor resmen
Cansu-2600 helloandhello Valla iyiydimde az önce eşimle atıştık benim kuru inadım yüzünden 😁😁 hamilelik iyi gidiyor zson zamanlara geliyoruz nerdeyse 36+5 olduk bakalım normal gözüküyor şimdilik sizler nasılsınız
Htccndn helloandhello evet öyle hareket etmediği zaman bende strese giriyorum eşim diyorki aşkım belki uyuyordur diyor ama ben rahat edemiyorum 😒
mcansu helloandhello amin inşallah 🌸🩷 hayırlısıyla bitsin bulantı süreci sonrasında çok daha keyifli olacak eminim
helloandhello Htccndn çocuk tabiki her zaman haraket edecek değil tabi bizim içimiz ek vermiyor benimki daha küçük doktoruma sordum çok etmemesi normal şu haftalarda dedi ☺️
Htccndn helloandhello aynen öyle onlarında dinlenmeye hakkı var 😂 ama biz annelik iç güdüsü işte evet seninkine biraz erken ama inan sonralarında canım yanıyor o tekme attıkça 😂
helloandhello Htccndn yansın ❤️ çekerim ben bu haftalara gelene kadar ne kaygılar streslerden geçtim ☺️