Minikkelebegim13 20+5inci haftadayım kızlar, yakın zamanda detaylı ultrason yaptıranlar bilgi paylaşımı yapabilir mi acaba hastane ve detaylı ultrason ücretleri hakkında? Hastane veya özel klinik olarak olabilir arayış içerisindeyim. Fikir sahibi olalım bizlerde😊
selencinaar Minikkelebegim13 anadolu yakasında iseniz kesinlikle Zeki Şahinoğlunu tavsiye ederim 3700₺ idi en son fiyat sorduğumda ama bana uzak diye kendi hastanemin doktoruna yaptırdım Miraç Özalp 5000₺ verdim avrupa yakasındayım bu arada
Minikkelebegim13 selencinaar Evet anadolu yakasında bu doktoru çok önermişler birkaç yerde daha görmüştüm çok teşekkür ederim bilgi ve tavsiye için aklımda olsun 🌸🥰
Esra2017 Pendik tıp merkezınde yaptırdım bi tane doktor var zaten kadın. 2000 e yaptırdım gayette güzel açıklayıcı 30 dk dan içeride kaldım. 3 ay önce yaptırdım ama şuan aynı fiyat mı tam bilemiyorum
Minikkelebegim13 Esra2017 teşekkür ediyorum canım pendik biraz ters kalıyor bana ama yinede aklkmda bulunsun 🌸
Gulsah8856 Esra2017 memnun kaldiniz mi ben yarina randevum var fiyat guncel suan 3000 tl renkli resim veryor mu acaba
Esra2017 Gulsah8856 fıyatlar artmış demekki evet renkli ultrason aldım kendini göstermedi 10 dk yürüyüş yapıp gelır mısın dedi yakalayabıldıgımız kadarını aldık fotoğraf gibi ben memnun kaldım inşallah sizde memnun kalmıssınızdır