basakc36 canım banada neler dediler ben ağlayarak girdim sezeryana korkudan ama hiç denildiği gibi değil emin ol herkesin dogumu kendine özledir bide bünye meselesi bide baş ağrım çok olur sezeryandan sonra yarım insan olursun derler inanma inan ben maşallah diyeyim dogum yaptim 4 ay sonra falan eşimle beraber çalıştım oyke kolay hafif iş değil insat işi yani koy olduğu için orda işçi yoktu ben yardımcı oldum yani bi insaatte ne yapılıyorsa hemde hemen hepsini yaptım oyke bel ağrım olmadı emin ol dikislerimde ağrıması kendimi üşütürsem oyke ağrırdi dikisim bide ben dogumdan 7 ay sonra hamile kaldim suan 11+4 haftaligim tek kaygım doğum yanımda kim olacak diye gurbetteyim o kaygım var sezeryandan korkum yok yanımda sadece annemi istiyorum o zaman o gelebilirmi bilmiyorum onu kaygı ediyorum sadece bide sonda için seni korkutan çok olur ne takıldığını ne çıktığını hissedersin emin ol rahat ol yeter normalde sonra kendi çıkmaz benim sondam muane için hemşire geldi sondayı çıkaracam artık sen gidebilirsin wc dedi bi baktı sonda kendiliginden çıkmış nasıl bilmiyorum hemşirede sasirdi🤣🤣