Alttan muayeneyi bu kadar gözünüzde büyütmeyin emin olun çok abartılacak bi ağrısı olmuyor eşinizle ilişkiye girerken de benzer korkuyu yaşamıyorsanız hiç problem etmeyin bence siz asıl sondadan korkun 😬 özelde doğum yapmayacaksanız sonda korkulu rüyanız olabilir devlette doğum yaptım ameliyathaneye alınmadan önlüğü giydirip gelip sonda taktılar yıllardır idrar yolu enfeksiyonu yaşarım böyle acı görmedim sonda beni mahvetti.. alttan muayene olayı da bende şöyle oldu bebeğim iri diye sezaryene almaya karar verdiler ameliyat öncesi son muayenede alttan yokladılar tekrar bebek kanalda mı yakın mı diye onun haricinde ameliyat sonrası ayaklanıp yürüyüş yapmaya başladığım saatlerde, fazla kan kaybettiğim için genel bi muayene ettiler ultrasonla hem alttan hem karından bi de alttan muayene sırasında vakumla birikmiş kanları da temizlediler biraz hatta daha tuvalete gitmemiştim muayene sırasında ultrasonda bi şey görünmüyor diye sonda taktılar tekrardan aynı acıyı bi daha yaşamıştım 😬😬 herkesin tecrübesi farklı oluyor genelleme yapıp bende de aynısı olacak gözüyle bakmamak lazım ama olası durumları da bilip hazırlıklı olmakta fayda var 🤗her şey gönlünüzce olsun inşallah hayırlısıyla 🙏