Babyybabyyy alsar11 fazla kaçırmadan ye bence. Ben birgün 1 paket cipsi yiyip ardından bulantıdan istifar etmiştim. O gün bugündür yemiyorum yani 2 ay oldu. Tiksindim resmen
Alisde Babyybabyyy ayy bendee hemde yedigimde oyle baharatli falan değildi oyle bi migdemi yaktı bulandirdi belki ondan sonra anca 3 4 tane agzima atmisimdir elim gitmiyo hic ya
btlkrr Ben az önce yedim bir paket. Her gün yemiyorum bir kaç haftada canım çekerse öyle. Nefsinizi köreltmelik yiyin bence çok olmadığı sürece bir şey olmaz çok fazla kasmayın derim
Marlaa Ben de çok canım isterse yiyorum. Bu arada züber markasında ve metro marketlerde nispeten sağlıklı cipsler var onları tavsiye ederim
zeyds_mom alsar11 ilk baslarda yemiyordum daha ileri gitsin hamilelik ogle az biraz yerim diyordum ama sonrada pek canim istemedi galiba baslarda daha cok istiyor insan ne yasaksa ne zararliysa. Pek yemedim zaten sismekten korktugum icin tuzlu yemiyordum 🤣
Mrvsmt2502 alsar11 içinde aşırı zararlı maddeler var mesela çin tuzu bebekte otizme sebep olabiliyor. Züberin kimyasal içermeyen cipsi var nefsinizi köreltmek için onları tervih edebilirisniz
Tugbayrakdar Nes7616 ya bilmeden konuşuyorsunuz ya şöyle bilgin yoksa fikrin de olmasın insanları yanlış yönlendirme ac oku biraz ne zararı olurmuş şaka gibisiniz ya!