Balbebek012 firdevskarakulak maalsef sık sık ben de tuvalete gidiyorum doğurana kadar çiş olayı böyle 🫣
firdevskarakulak Endoplazmik ay bi de ben fena grip oldum ilaç da alamıyorum yatıyorum sürekli bir taraftan da sancı gibi ağrılarım oluyor çok dikkatli olmak lazım
zelihayaman1 Balbebek012 ben 8. haftadayıam sabah vok fazla bulantım oluyo o pas tadı bendede var anlamıyorum buyuzdrb herseyden tisksinme geliyor
Balbebek012 zelihayaman1 ben de öyleydim geçti çok şükür 9.hafta bana iyi geldi inşallah sizin de geçer 9+5 im o pas tadı azaldı sanki ayva yedim ayva iyi geliyor tavsiye ederim 🫶
Btsncr 7+6 yım başlarda hafif bulantım oluyordu şuan ne bulantım var ne aşerme yaşıyorum sıfır bazen hamile olduğumu unutuyorum arada hafif karnıma minik ağrılar girdiğinde hatırlıyorum normal mi bu durum bilmiyorum ama
Balbebek012 Btsncr normaldir bence çünkü zamanla belirtiler azalıyor yok oluyor umarım hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririz🫶
Mrvsmt2502 zelihayaman1 doğumdan sonra spiral taktırdım vücudum spirali kabul etmediği için 2 sene mantar oldum çıkarınca geçti. Şuan 10 haftalık gebeyim daha mantar olmadım canım. Çamaşırlarımı ayrı 60 derecede sirke ile yıkıyorum
Balbebek012 zelihayaman1 9 dan sonra rahatladım çok şükür ya 10 a girince de kesildi o sersemlik uyku hali de bitti sadece bazı kokulara çok hassasım et sucuk tavuk.. benim genelde hamilelik lerim çok bulantılı olmuyor çok şükür. Darısı sana da olsun her inşallah bir an önce 🫶🫶🫶