gulsimaaq0 Balbebek012 8 haftalık olduk çok şükür. Migde bulantilarim var sabahları ilk uyandığımda baya bi istifa ediyorum kızımda sürekli istifa ediyordum bunda çok şükür o kadar etmiyorum ,sadece sabahları. mide aç kalınca özellikle daha çok bulanıyor canım yemek istemese de istifa etmemek için yiyorum😣
Balbebek012 gulsimaaq0 inşallah mide bulantısı çok zor benim birkaç gündür geçti ayva da çözümü buldum ya ayva yiyince rahatlıyorum
gulsimaaq0 Balbebek012 bende elma, muz meyve türü yiyince geçiyor gibi oluyor zaten çok yağlı baharatli salçalı yemekler yiyemiyorum bide Türk kahvesi içince rahatlıyorum
Balbebek012 gulsimaaq0 ay Türk kahvesini çok severdim şimdi görünce bile midem bulanıyor elma iyi ki var elma bana da çok iyi geliyor
Minikfasulyem_1 Balbebek012 bende bakayım teşekkür ederim 🥰 bu arada bende yeşil elma çok tükettim bulantım için o da çok iyi geliyor ☺️
Dnzg1 Balbebek012 8+1 im mide bulantıları ve full uyumayla geçiyor günlerim. Bu kadar uyku ben kimsede görmedim. Gün içinde uyanık olduğum 2-3 saat var 😭😭😭
Endoplazmik Balbebek012 ben de 10 arti 5 im ve uykum halsizligim geri geldi sanki bugün havadan mıdır bilmiyorum ama kasık ağrım da oluyor ara ara sizde de oluyor mu
Balbebek012 Endoplazmik aa evet evet bende de kasık ağrısı var soda içiyorum soda iyi geliyor magnezyum içerdiği için
firdevskarakulak Endoplazmik bende 10. Haftadayım inanılmaz kaşık ağrılarım oluyor bazen ve aşırı sık idrara çıkıyorum 🤷🏻♀️ git gel yoruluyorum valla
MinikMucize46 8+4 bugün bitti ❤️ benim mide bulantım çok olmadı şükür, sadece uyuyorum, devamlı uyuyorum 🥺😍 ve maalesef tansiyonum çok oynuyor
Endoplazmik firdevskarakulak bende bir de biraz kalp rahatsızlığı var bugün ağrım oldu oğlumu tanıyınca çık dikkat etmemiz lazım aslında soğuk da kötü etkiliyor
Balbebek012 firdevskarakulak maalsef sık sık ben de tuvalete gidiyorum doğurana kadar çiş olayı böyle 🫣
firdevskarakulak Endoplazmik ay bi de ben fena grip oldum ilaç da alamıyorum yatıyorum sürekli bir taraftan da sancı gibi ağrılarım oluyor çok dikkatli olmak lazım