Semamamy Hamilelik doneminde ayva yiyip bebişi cidden gamzeli dogan var mi aramizda ? 👩🏼🍼🥰 Bu aralar taktım ayvaya , daha olgunlasmamis ama yiyorum 🤷🏼♀️
myavocado Semamamy 😂 ilk aylarım kışa denk geldi çok ayva yedim, biraz midemi de rahatlatıyordu iyi geliyordu. Oğlum gamzeli değil ama
cLearQueen Semamamy gebeligin basinda ayvalar cok guzeldi bol bol yedim cocuk gamzeli olur mu bilmem 😄 ben gamzeliyim ama annem ayva falan yememis
EsilaMiracAyaz_Moms Semamamy ben ilkte batıl inanç dedim ama bi merak etmedim değil hali hazırda 3 çocuğuma da hamileyken ayva yedim hepsinin gamzesi var.
KurabiyeninAnnesi123 Semamamy ilk kizimda 1 tabe yedim bir yanaginda hafif ckti 2. Bebegme hamileyim bunda ilk ayva aşerdim bahçelerde olmamş büyk marketlerde olmuşu satılıyor arkadaşlarim migrostan bulup getirdiler sagolsun☺️
Merve171214 Semamamy denk mi geldi doğru mu bilmiyorum ama oğlum da çok ayva yedim gamzeli doğdu kızımda hiç ayva yemedim midem de almadı gamzesiz doğdu 😂
LadyVERA Semamamy ayvayı öok severim her kış kilo kilo yenir bizim evde. Hamilelikte de yedim oğlum gamzeli doğdu. Ama yanaklarında değil kaş üstünde ağlarken çıkıyor 😍
zeyds_mom Semamamy benim 3 tane gamzem var o kadar da ayva yedim ( ama gamze icin degil cidden canim cekiyordu)bi tane bile gamzesi yok 😁 ama guzel oluyor ayva yiyince cocuk o dogru bence. Yanaginda degil popisinde ve kasinin uzerinde var gamzesi. Cika cika nerede cikti 😁
blackeagle Semamamy ya ben kızımda çok yedim ayva hemde limonlayıp falan😄 kızım çok güzel oldu herkes bayılır görünce bir de çok küçük gamze belirir bir yanağında ona bağlıyorum ben çünkü ailemizde hiç yok gamzeli 😃
Meryykb01 Semamamy benimki…ama bende babası da gamzeli öyle derin bir gamze de değil ikimizde olduğu kadar
Minikfasulyem_1 Semamamy benim annem ayva çok yemiş gamzelerim var iki yanağımdada ikişer tane 😂 belediye çukuru mübarek
Balbebek012 Semamamy ayva hamile için çok sağlıklı ben iki gebeliği m’de ayva yedim kızım da oğlum da gamzeli ama biz de baba tarafı da gamzeli 🥰 ama şu da bir gerçek çocuklarımı her gören çok güzel diyor sadece ben değil iki bebeğim de çok sevimli güzeller maşallah şimdi 3.bebeğime hamileyim migrosta ayva görünce aldım ve yedim mide için de çok faydalı ayva