umutlabekleyenbiri dinlemek istersen asla derim genetik tüp bebek yaptırmama rağmen embriyodan alınan parça ile embriyoya zarar verdiler embriyo sağlıklı gelmesine rağmen kimyasal gebelik yaşadım verilen paraya göre tedavi eden bir doktor onun yerine Mustafa taşa git daha iyi Mustafa beye gitmedim ama Acıbadem hastanesi laboratuvarı tüm Türkiye’de iyi laboratuvar araştırması yap doktor değil doktora göre gidersen pişman olursun ki Gökalp Öner benim diyebilecek bir doktor bile değil benim nazarımda ön görüşme yapar güleryüzüyle hastayı kontrolü altına alır tamam hasta kabule git fiyatları öğren okey başla sonrasında her işlem hemşireler ile ilerlesin. Pgd yaptı embriyo glue yaptı intralipid yaptı baskılama yaptı hepsi hikaye yaş 24 iken eşimde de bende de sorun yok tüm doktorlar normal yolla olur derken bu adamın laboratuvarında ne hikmetse 1 embriyo 5. Güne gitti kalan olmadı. Şimdi İstanbul Acıbadem’de tedavi oluyorum 6 embriyo aradaki farkı görebilirsin ve yaş da ilerledi dolayısıyla buna rağmen sayı çok şükür bu şekilde