Epifizbezi Drfatma internetten yaşadığınız şehiri yazıp hastane tipi süt sağım makinesi kiralama çıkıyor medela lactina hastane tipi çok iyi çekiyor Ankara da BM sağlık var oraları arayabilirsiniz onlarda kiralama yapıyor BM sağlığı araştırın bi isterseniz
Huda-27 Zeyy_Iboo07 bende kiwi aldım nasıl çalıştırdınız acaba ben çalıştıramadım prıze taktım ışığı yanıp sönüyor sürekli açma kapama tuşuna basıyorum bişey değişmiyor
Zeyy_Iboo07 Huda-27 prize takıp sadece açma kapama tuşuna bastım başkada bişey yapmadım sadece calısıp calısmadıgını kontrol ettim denemedim henüz
SosyologsMom Drfatma ben en başından beri onu kullanıyorum memnunum ama göğüs sağdımça süt artıyor zaten cihazın göğsünüze alışması gerekşro gerçi aşapı yukarı tüm cihazlar için geçerli bu
Ummucummm neanladinyurdagull elektrikli düşünüyorum bende bahsettiğiniz markayı duymamıştım buna da bakacağım. ❣️
Drfatma Epifizbezi kiraladık ve gerçekten çok fark ediyor elimdeki makine ile çok teşekkür ediyorum inşallah iyi gelir hep böyle devam eder 🥹
Epifizbezi Drfatma inşallah , sağımlarınızı düzgün yapın bir kere mastit olunca geri mastit çabuk olunuyor . Süt kanallları dolu bırakmaya gelmiyor :)
Drfatma Epifizbezi çok teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasın vallahi daha düzgün sağamıyorum ama inşallah düzene girer ☺️