babyiscoming_ Ummucummm lansinoh tekli aldım ben memnuniyeti çok fazla instagramda emzirme koçlarıda hep bu markayı öneriyor almışken iyisini almak lazım diye düşünüyorum🧡
SosyologsMom Ummucummm 4 aylık bebeği olan biri olarak geldim düzenli sağım yapıyorum hem süt arttırımını sağlıyor hem depolayabiliyorum uzun süre emzirme hedefindeyim Bebebao eller serbest olanı kullanıyorum memnunum şarjıda iyi
Zeyy_Iboo07 Bende kiwininkini aldım sadece çalıştırdım baktım iyi gibi geldi bana denemedim henüz ama memnun kalacagımı düşünüyorum. İnşallah sütüm gelir ne olur ne olmaz diye aldım her ihtimale karşı bide çok uygundu ☺️
Ummucummm Zeyy_Iboo07 çekim gücünün zamanla azaldığını söyleyenler oluyor ama ☺️kaçıncı haftanızdasınız eğer kullanırsanız haber edin lütfen ❣️ ben henüz 29 dayım.
Huda-27 Zeyy_Iboo07 bende kiwi aldım nasıl çalıştırdınız acaba ben çalıştıramadım prıze taktım ışığı yanıp sönüyor sürekli açma kapama tuşuna basıyorum bişey değişmiyor
Ummucummm babyiscoming_ evet en çok bu marka öneriliyor bende lansinoh ile bebemo giyilebilir pompa arasında kaldım 🥲
ozgeaktas123 SosyologsMom merhaba kaç mllik aldınız bir tane yeterli mi yoksa iki göğüs için de almak mı lazım
neanladinyurdagull Ummucummm elektrikli aramıyorsaniz lansinoh manuel öneririm elektrikli ise acura öneririm çok memnun kaldım en büyük özelliği bataryalı olması hem prizde kullanilabiliyor hem bataryasini doldurur iseniz heryerde kullaniliyor evi her köşesinde yada dışarda ben piknikte kullandım birde küçücük olduğu için her çantaya atilabiliyir
Ummucummm neanladinyurdagull elektrikli düşünüyorum bende bahsettiğiniz markayı duymamıştım buna da bakacağım. ❣️
SosyologsMom ozgeaktas123 24 mm lik aldım ama bebek büyüdükçe zaman kıymetli olmaya başladı ilk zamanlar tek yetiyordu ama şuan 2. Sini de alıp tek seferde bitirmek istiyorum çünkü doğru sağım tekniği makine durana kadarmış oda 30 dk ben genelde hep 15-20 dk arası sağıp bırakıyordum şimdi sadece gece yatmadan 30 ar dk sağıyorum bebek uyuduğu için önümüzdeki günlerde 2. Alacağım Siz ama tek alıp öyle başlayın derim
Drfatma SosyologsMom merhaba bebebao dan memnun musunuz bende philips var ama sanki gücü az gibi geliyor bana 10 günlük bebeğim emmiyor ve mastit oldum eller serbest çok arada kaldım
Epifizbezi Drfatma mastit olduysanız sağım makinesi kiralamanız çok güzel olacaktır hastane tipi makineler mastiti baya açıyorlar ben ilk doğumda mastit oldum hem makine aldım olmadı kiraladım ve açtı mastiti mi birde göğüslerinize haşlanmış lahana sarın ılık olacak derecede o da açıyor mastiti
SosyologsMom Drfatma ben en başından beri onu kullanıyorum memnunum ama göğüs sağdımça süt artıyor zaten cihazın göğsünüze alışması gerekşro gerçi aşapı yukarı tüm cihazlar için geçerli bu
gktgmom Ummucummm kesinlikle elektrikli lansinoh göğüs pompasını öneririm çekim gücü çok iyi bir de eller serbest mochi iyi ikisinden de çok memnun kaldım
Cilliprenses Ummucummm philips avent çok başarılı bence ben ilk çocuğumda almştm ikili sağım yapandan şuan üretimde yok sanırım ama yeni çıkanları da aynı kalitededir diye düşünüyorum
Drfatma Epifizbezi kiraladık ve gerçekten çok fark ediyor elimdeki makine ile çok teşekkür ediyorum inşallah iyi gelir hep böyle devam eder 🥹