Zahide-123 Ben tam anlamıyorum kayınvalidem gördü ama kıpkırmızı olması gerekiyor hamilelik yok dedi dün de değerim 35 di moralim bozuldu ya kızlar 🥲
Bigsecret3 Zahide-123 kız hamilesin ya daha ne olsun Allah canını almaya😂 buna da hamile değilsin diyenin gözü çıksın 🤣 hayırlısıyla kucağına al inşallah 🥰
Gamzeli-annee Zahide-123 moralinizi bozmaya gerek yok resmen bağırıyo anne ben burdayım die 🤭 gözünüz aydın olsun
anneolmayolunda59 Zahide-123 hamilesin canım hayırlı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Beyhan_tekin06 Hamilesin canım kaynanana aldırma sen benimde böyle çıktı hastaneye gittim hamileyim şuan 5 haftalık
sweetmom_ Zahide-123 kahkaha attım yaaa. Kız bebek ben burdayım diyor resmen. Kayınvaliden de ne bileyim istemiyormuş gibi. Ben test yapınca benim kayınvalidem bir saat ışıkla bakardı silikte olsa çizgi görmek için😂😂😂
Zahide-123 Aylaa123 3.5 ay olcak evliliğimize eşimde ikimizde istiyoruz sanki 10 senedir evlisiniz ne bu acele falan dedi bende geri birşey diyemedim ümitlenmiştim normal olarak
sweetmom_ Zahide-123 hayır ya gebelik var maşallah. İnşaallah güzel iletler sağlıkla doğar bebis. Kimseyi takma gebelikte stres hiç iyi değil bebek de etkileniyor.
ucbebe_annesi34 Zahide-123 hamilesin canım çok net hemde 😅 benim testim ikinci çizgi zor zor görünüyordu suan 14 haftalığım 😅 moralini hiç bozma bebişin hisseder sağlıkla kucağına al 🙏