Candy_liz Asliyildirim canım bir yasin, bir fatiha, 7 inşirah, 3 felak, 3 nas, 3ihlas okunacak, ılık genişçe bir kaba konacak.. Kimileri o sudan bir iki yudum içiyormuş, içsen de olur içmesen de..
Asliyildirim Candy_liz bunu doğum sancım gelince mi yapmam lazım? Ne kadar zaman önce yapmak gerekiyor acaba?
Candy_liz Asliyildirim doğum sancın olduğunu anlayınca koy canım suya.. Gelinimiz sancısı artınca koyup suya, hastaneye girmişti ebeler açılman az akşama anca doğurursun demişler ama 2 saatte açılması tamamlandı.. Doğurunca da hemen çıkarmaları lazım o kapandıkça rahim de kapanıyormuş
tomurcukannesi Gizemmciik ben yaptım zart diye açıldı ot. Heh tamam ben hemen açılırım dedim o kadar güveniyodum çiçeğe😄 Ama ben 36 saatte açıldım😄😄 2 saat sürdü doğumum. Ama bana 15 dk gibi geldi yani 2 dikişim var sadece☺️
Asliyildirim tomurcukannesi çok ağrılı oldu mu doğumunuz? Belki süre faydası değil sancı faydası olmuştur size? Daha az ağrınız olmuştur belki? Ya da ben öyle inanmak istiyorum 🙈
tomurcukannesi Asliyildirim epidural aldım ben☺️O yüzden hiç bişe hissetmedim diyebilirim sadece doğum anında karnıma bıçak saplanmış gibi acı girdi bebek çıkana kadar devam etti onu çok keskin hissettim