Kubratesma şöyle ki,ben 8 ay içerisinde 2 kez yaşadım,ikisnde de göz yası dökemedim..Tevekkül alahtan oturup dövünsen neden diye sorsam hiç bir şey değişmeyecek,aynı zamanda sabahın 5.30 unda iş için evden cıkan dunya iyisi adamın aklının bana takılmasına sebep olacahım onunda elınde olmayan bır sey,napalım oturup aglayıp kahrolalım geri gelecekse ama yok..2.bebegı agustos 15 te kaybettım 15 etlulde yumurta toplattım,o derece hızlı arastırıp aksıyon aldım,cunku bılıyorum kı ben 41 yasıma geldim dolu dolu yasadım cok eglendım guldum,5 yıldır sevgılımle sırf cocuk vs dıye evlenelım demedım,bırbırımıE ıyı geldık ve hadı coxuk ıcın yeterınce zaman kaybettık ıstıyorsak ımza aralım dedık oyle katar verdık 2024 oxak evlendık subat hemen hamılelık ve sonrası anlattıgım olaylar..bız elımızden gelenı yapalım rabbım hayırlı saglıklı vızdanlı evlat verecekse anne baba yapsın bızı,dunyanın sonu degıl anne olamamak..Elım gozum kolum aklım sukur saglam,ayrıca gecen yıl bınlerce evlat toprak altında kaldı ne acılar yasandı ne aıleler acı ıcınde kaldı..Allahım sabrını zor olsada verecektır..Daha mınıcık embrıyo tutmadı olmadı dıye aglasam dovunsem o aılelere haksıklık olur dıye hep geldı aklıma..allah olanların evlatlarına saglık versın,bızlerede hayırlı evşatlar nasıp etsın.Darlamayın kendınızı,ugras bulun akısına bırakın..