Gebelik şekeriniz yükseldiğinde nasıl düşürüyorsunuz
Ayaz_Aybars_mom ya bu kız burayı troll ya belkide kız bile değil sorularına baksana
Se11 valla delinin biri kuyuya tas atti derler o misal bizim millet bunla dalga geciyor bisi yok bulaşa bulasa bana bulasiyor aptal aptal postlar aciliyor ztn gercekten komik yani sorduklari ya cok cahil yada can sikisina napcani sasiran biri gercekten engeli bastim zaten bundan sonra ole nerde boleleri basiyorum engel valla milletin cahiliyle ugrasamam
Ayaz_Aybars_mom ya sürekli yemeğe şunu kattım şeker ciksr mi bunu kattım şeker çıkar mı
seren_uren60 evet şekeriniz var
Se11 sonra biz postlari garip buluncada agzina geleni sayiyor hem suclu hem guclu
Ayaz_Aybars_mom Bana özelden attığı mesajları görseniz 😁 Tehdit ediliyorum 😁 Bir size takmıyor yani, saçma postlarını fark eden, olumsuz yazan herkese sarıyor 😁 Değişik biri, umarım trolldur, gerçek olmasını istemem.
littlemiddle zaten postun ilk yorumcusu sizsiniz 🤭 devami bizden geldi en bastaki sizi degil ortalardaki beni bulup bulasmasi komik yani arti kalkmis karnimdaki bebek icin beddua ediyor ruh hastasi kadın kendilerini ne saniyorlar bilmiyorum karsimda olsa parcalamistim o an yani dogmamis bebege dil uzatmak nedir
- Düzenlendi
@Ayaz_Aybars_mom Bana özelden epey saldırdı canım, sonra postlara yaptığım yorumlara komik cevaplar verdi, dediğin gibi bazı haddini aşan yorumlarda da bulundu, tehdit etti ki uf çok korktum. Nerde saçma bir post ya da yorum görsem dikkatimi çekti bu şahsa ait. Bi akıllı kendisi sanıyor 😅 İlgi çekmek için yapıyor.
littlemiddle neyse ben engeli bastim ugrasmiyorum bole salak sacma insanlarla artik 🤣 darısi senin basina tehtit nedir ya kendini ne saniyosa 🤣🤣
littlemiddle ya bana da özelden çok şeyler yazıyor garip
littlemiddle ama ben trol olduğunu düşünüyorum yani bı insan bu kadar salak olamaz gibi geliyor.
Se11 Gerçekten umarım trolldur 😅