Aslaninannesi_ lilyum_ kız çok farklı bence kesen nasıl ? ♥️benim ilk gebeliğim eşim deli gibi kız istiyordu kızım olsun diyordu başka birey demiyordu bir öğrendik bizimki erkek 😀
lilyum_ Aslaninannesi_ bacak arasına baktı. Sanki bi pipi gördüm ama bilemiyorum doktor birsey demek icin erken dedi ama bence pipiydi o. Arkadaşım da kordon olabilir diyor bilemiyorum
Liimon lilyum_ lazer kökten kurtarmıyor. Gitmediğin iki ay tekrar artışa geçiyor. Bence makine al çok pahalı değil
lilyum_ Liimon canım daha önce bacak için gitmiştim lazere. Cok memnunum. Evet bitmedi ama eskiye nazaran cok daha az çıkıyor
Aslaninannesi_ lilyum_ Canım bak buraya benim oğlumun ultrasonunu yüklüyorum karşılaştır istersen ama doktor bana erkek çocuğu çok kemikli oluyor demişti
Hamileannem lilyum_ jiletle alıyorum canım benimde çok çoğaldı ama eşim kızıyor alma diye ama ben alıyorum doktora açarken bile utaniyorum
lilyum_ Hamileannem doktordan da utanırdım muhtemelen ama karanlık odada giriyorum ultrasona. Jilet cok çoğalttı mı? Pisman oldunuz mu?
lilyum_ Aslaninannesi_ yaa bizde kemiğine falan bakmadı doktor. Burda da pipisini göremedim bebeğin. Nerde ki?
Aslaninannesi_ lilyum_ Burda görüntüsü yok fetal DNA testi yaptırdım orda erkek olduğu çıktı sonraki hafta kontrole gittiğimizde doktor 3 boyutlu renkli olana soktu orda pipisini hatta altındaki yumurtalara kadar gösterdi 😀
Aslaninannesi_ lilyum_ evet canım doktor gösterdi bize yakınlaştırıp ben hatta kordon sandım ama işiyordu yukarı doğru 😀😀bide ben ikili test yaptırdım o riskli gelince fetal DNA yaptırdım çok şükür temiz çıktı ordada cinsiyeti öğreniyorsun direk
lilyum_ Aslaninannesi_ yaa anladım canım. Ben ikili test yaptırmıcam. Fetal dna da pahalı onu da yaptırmıcam galiba. Neyse nasip bakalım
Aslaninannesi_ lilyum_ ya zaten Allah korusun birşey çıksa tedavisi yok aldırma niyetin yoksa yaptırma . Zaten detaylı ultrasona gireceksin orda herseye gözüküyor ikili test boşu boşuna stres ben neler yaşadım o iki hafta hiç unutmam
lilyum_ Aslaninannesi_ aldırma niyetim yok. Ne gelirse allahtan. Ama inşallah sağlıklı olur bebegim. Zaten çok stres yapıyorum dediğin gibi sonuç çıkana kadar strese girerdim. ee o da bebege zarar
Aslaninannesi_ lilyum_ Tabi canım ben 2 hafta ağladım düşün sağlıklı bebeğime yaşattığım strese . Gerek yok canım ♥️