brnaksyince lilyum_ bir kaç kere yapılınca hem acıya alışılıyor hemde azalma oluyor. Ben kol altımı yıllardır öyle aldım, şuan varla yok gibi. Ağda tatlı olduğu için kökleri daha güçlendiriyor. Temizlik evet ama hiç azalma olmaz, deneyin bence bişey olmaz🙏🥰
Aslaninannesi_ lilyum_ valla benimde aynı hatta moralim bozuldu alacaktım eşim izin vermedi hayır çocuğa bir şey olur ben kıl falan görmüyorum dedi ama var yani benim moralim bozulmasın diye öyle yapıyor 😀
lilyum_ Aslaninannesi_ benim esim de ağdayla alınca kızdı ama yapacak bir sey yok söylemeden önce düşünecekti. Zaten psikolojik olarak çok yoruyor bebek. Bi de kılı tüyü dert ediyoruz
lilyum_ Aslaninannesi_ ayy evet hergün farklı bir ağrı sıkıntı. Ama bebeklerimizin canları sağolsun. Kolay olmayacağını biliyorduk zaten. Siz kaçıncı haftadasiniz?
Aslaninannesi_ lilyum_ ben 18 deyim ilk 3 ay kusma oldu tam kusma bitti dedim bel kalça ağrısı başladı iç karnım hiç yok o yüzden bebek 8 aylık gibi şişim . Sen canım ?
lilyum_ Aslaninannesi_ oyy maşallah. Olsun bence karnının çıkması çok guzel. İnsan hamile olduğunu hissediyor. Biz daha çok küçüğüz canım. 11 hafta olduk. Suana kadar 1 kere kustum ama öğürme var. Bugün de adet olacak gibi ağrım var. Ama olsun tatlı ağrılar. Canları sağ olsun🤍
lilyum_ Aslaninannesi_ yaa haftaya kontrole gitcem insallah tahminde bulunur doktor. Cihazları çok iyi belki net bir şekilde görürüz bile. Aslında önemi yok sağlıklı olsun yeter. Ama insan merak ediyor iste
Aslaninannesi_ lilyum_ ben 11+6 da öğrendim cihazı iyiyse görür benimki gördü direk değişmedide rabbim sağlık versin ♥️
lilyum_ Aslaninannesi_ cihazı gerçekten çok iyi. Burda birçok kisinin usg görüntüsüne baktım çoğu net değil. Ama biz 10. Haftada bile herseyini net gördük