Sudemurat BA1 14. Haftada hissettim ben ilk zamanlqr günde birdi. Şimdi 16. Haftadahim sabahları ve akşamları elimi koyunca hareket ediyor. Gün içinde hareketli oluyorum farketmiyorum muhtemelen
Ndaaa41 BA1 benim daha 13+1 hissetmek için erken ama ben başka bi konuda fikir almak istiyorum sizlerden bebeğim ultrasonda hiç hareket etmiyor ne elleri ne ayakları hep yatışta acaba bu normal mi🥹 yada hareketlenmesi için napabilirim 😇
BA1 Gokturkmom_ ben şuan 19 hafta 6 günüm karnım da bi gıdıklanma oluyor doktor tekme olur dedi ama karnım da daha önce böyle bi gıdıklanma durumum yoktu ki sert bi tekme mi minik kalp atışı mi diye düşünüyorum
BA1 Hamileannem 23 hafta gibi dişardsn belli okuyor mu hareketleri çünkü ben nefes aliyorum karnım hareket ediyor ya kanat çirpar gibi yapsa da hissetsem de dişardsn bunu tam göremiyorum
Princess_momm BA1 ben 11 haftalığım kimse inanmasada ben gece hiss ediyorum hareketini🫠 ikinci hamileliğim olduğu için gaz falan olmadığını biliyorum
ceren-123 BA1 22+3 baya net hissediyorum benim kız çok hareketli maşallah sayamadım hiç 🧿🧿🐣🐣🌸🌸🥰🥰🤩🤩👼🏻👼🏻
Hamileannem BA1 kızlar bişi sorcam benim karnım bazen sert oluyo bazen yumuşacık oluyo acaba bebek nereye saklaniyor
Hamileannem BA1 hareketlerini hisetmedigimde korkuyorum çok utangaç bı bebek zaten ulttrasonda zor gosteriyo kendini