MASAL6165 pamukpamukoldum 37 haftalık oldum doktorum ömür erden daha gün vermedi bakalım yarın ne diyecek
pamukpamukoldum MASAL6165 eşim yanımda kalabiliyodu Hic kimse bişe demiyo Sezeryan 48 saat normal doğum 24 saat kalması gerekiyo Sorun yaşamazsın korkma Amleythanedeler cok iyiydi Ben ordan cok korkmustum ama öyle iyiydilerki
1Demett Dun aksam arkadasim dogum yapti normal dogum bir gun kaldi bugun ciktilar yaninda esin veya baska birisini istiyosan o kalabiliyor refakatçi olarakta yanina girebildik kisitlama yoktu
MASAL6165 1Demett sağolun bilgiler için sezaryen 2 gün kalıyormuş eşlerin kalabilmesi de çok iyi umarım bi sorun yaşamayız bizde
MASAL6165 pamukpamukoldum umarım benimde çok güzel geçer ya sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma peki hasta bezi onlar mı verdi 2 gün boyunca yoksa sen mi aldın
pamukpamukoldum MASAL6165 ilk gün verdiler isteyince veriyolar ama mağdur etmiyolar Benim yanımda vardı bez cok istemedim Ama onlar veriyo cekmecene koyuyolar hep
pamukpamukoldum MASAL6165 3 torba rahim düzenleyici yapıyolar ilk Seni korkutmak istemem ama o cok ağrı ve sancı veriyo Bende işkini özelde yaptım orda öyle bişi yapmamışlardı O rahim toparlayıcı serum cok fena Ama sonrasında istediğin kadar ağrı kesici yapıyolar Ağrım oldumca dedim
MASAL6165 pamukpamukoldum anladım teşekkür ederim bende gün aldım az önce 10 una sabah aç gel dediler hayırlısıyla sağlıkla geçer bunuda atlatsaydım
pamukpamukoldum MASAL6165 gececek kuzum inşlh Benim bebe kalp hastası doğdu🥺 sağlıkla kucağına al inşlh
MASAL6165 pamukpamukoldum ya rabbim şifa versin detaylıda gözükmedi mi nasıl anladınız bende gebeliğimden habersiz ilk ay ilaç kullandım o yüzden çok korkuyorum tek temennim sağlıkla kucağıma almak
pamukpamukoldum MASAL6165 hem numunede hemde fakultede girdim detaylıya Asla gözükmedi Kalp odacıklarıda damarlarıda ters Her an kaybedebilirim yani🥺
Aysepoyraz23 MASAL6165 18 ocakta doğum yaptım çok memnun kaldım yine hamileyim ocak veya şubat gibi doğum yapicam Allah kısmet ederse yine numunede olucam
MASAL6165 pamukpamukoldum ay Allahım şifa versin sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah sağlıklı uzun ömrü olsun 🙏 peki nasıl fark edildi
pamukpamukoldum MASAL6165 aminn Doğumdan sonra odalara bebekleri kontrole geliyo cocuk doktorları Kalbini dinledi aorda fatkettiler