akkaya_1234 Allah asgari ücret le çok çocuğu olanlara yardım etsin ve hepimize amin gerçekten herşey gereksiz pahalı el insaf biraz Allah kocama yardım etsin ben çok mu masraflı yim diyordum ama genel öyleymiş benlik durum yokmuş bi nebze teselli oldum
Esraciicek Arkadaşlar bir şey sorabilir miyim dolap uygulamasında iade hakkımız var mı acaba bir ürün alacam yüksek miktarlarda boşa gitsin istemiyorum
Esraciicek surprizbebe satıcı iadeyi kabul ederse oluyor yani o zaman çok sıkıntılı bana tamam deyip sonra yine iadeyi onaylamazsa boşa gitmiş olacak. Dolap alıcı koruma ücreti alıyor bir de iade hakkımız olmalı. Teşekkür ederim cevabınız için
Gokturkmom_ Bedihauslu Evet gerçekten zor sırf meyve ne kadar tutuyor zaten ,gebişim diye eşim bol bol alıyor günlük en az 2 porsiyon yiyorum mutlaka
Ssssserapppp 15-20 arası gidiyordur sanırım. Tam hesap yapamiyorum. Her seferinde fiyatlar değişmiş oluyor çünkü. Herkesin Allah yardimcisi olsun bu zamanda hiç birsey kolay değil
Nurak Gokturkmom_ aylık 10 bini buluyor 1 çocukla maalesef 2. De yılda geiyor bakalım Allah yardımcımız olsun
surprizbebe Esraciicek ürün anlatıldığı gibiyse iade hakkı olmuyor heralde. Önceden öyleydi yani değişmediyse. Trendyol vs gibi koşulsuz şartsız iade yok
Eylul41 Gokturkmom_ valla gecim cok zor 15 bin kira ver birde ustune 15 20 binde market cocugun ihtiyaclari hariç tabii oda bi 3 4 bin desek birde hastane masraflarimiz var tabii hesaplamaya matematigimiz yetmiyor ay sonu eksilerle kartlarla doluyor
Ngsngetnsgng Gokturkmom_ pazardan 250-300 TL ile kurtuluyorum hatta bir hafta meyve bir hafta sebze alıyorum market için de genelde iki ayda bir gideriz 3000-3500 tutuyor tavuk et vs onalri güvendiğim bir yerden alıyorum onlarda içine en fazla 3500 gidiyo
Yazmelegi_ Gokturkmom_ aylık pazar alışverişi 1200 tutuyo Aylik market alışverişi 2000 tutuyo Tavuk deterjan girerse en fazla toplam 5000 aylık
Tutaste_ metemom_ yok yok yıkanmaz hıç aman aman 😄 ben korkuyorum doguma ve dogumdan sonra duş alcam enfeksiyon olmasam dıye
SancarMom Gokturkmom_ Et ürünleri hariç genelde 15 günde bir market alışverişimiz oluyor deterjan vs 7-8 bini buluyor 🤷🏻♀️