Hayelllerhayatttlar myangelson ya bu son bi kaç gündür üst üste olunca sıkıntı ettim hatta benim hesapta mı sorun var diye düşündüm bir ara 😂
melekmi22 Hayelllerhayatttlar kuzu bana da oluyor bazen bildirim gelmiyor bildirim üzerine girip bakınca diğer kişinin yaptığı yorum gözükmüyor ben bu yüzden Bi soru soruyorsam postu açıp tüm yorumlara bakıyorum yoksa cevap vermediğim oluyor
Hayelllerhayatttlar melekmi22 ya ben kendim post açınca her bir yoruma cevap vermişmişim diye defalarca kontrol ediyorum bana biraz tuhaf geliyor bu durum
Enfal_06 Hayelllerhayatttlar canlarının istediğine cevap veriyorlar yardımcı olmak için yazıyorsun ama kimsenin umurunda değil sende umursama canım boşver
melekmi22 Hayelllerhayatttlar haklısın bende aynı şekilde kontrol ediyorum ama bazen bazı postlars çok yorum geliyor yetisemiyolsr diye düşünüyorum bana da aynısı oluyor bakıyorum cevap yok ama benden başkasına cevap var takmıyorum fazla olabilir diyip geçiyorum herkes düşünceli değil maalesef 😒
Selma2412- Hayelllerhayatttlar bende de şu oluyor yazıyorum cevap karşı taraf da yanıt veriyor ama bana bildirim gelmiyor girip bakınca görüyorum beğendiği bildirimlerde gözüküyor yanıtladıkları gözükmüyor çok saçma gerçekten de
Tubatgn Selma2412- Bir yoruma beş tane yorum gelirse eğer bir bildirim altında gözüküyor. Ya da seni etiketlemeden yorum yapmış oluyorlar. Sistemsel bir şey bu.
Htccndn Hayelllerhayatttlar 😂😂😂 dün mesela hastalıkla ilgili bir post açtım 1-2 kişi cevap verdi başka cevap veren olmadı
Eda1254 Hayelllerhayatttlar ilk kez bunu duydum bende bılgim olan bişey olunca yorum yazıyorum ama beğenen geçen de oluyo ciddiye alıp cevaplayanda bunu çok takmamak gerekir bence çünkü bı posta baya yorum geliyo insanlarda kendilerine yakın yorumları cevapliyo
Hayelllerhayatttlar Eda1254 bana saygısızlık gibi geliyor ona uygun yorum yapmak zorunda değiliz sonuçta kendi bilgimizi kendi fikrimizi söylüyoruz bence bir beğeni atılabilir
Eda1254 Hayelllerhayatttlar ben kim yazmışsa nokta bile birakilsa cevap yazarım ama onlar öyle düşünmüyo demekki