Hayelllerhayatttlar Son 4 postun hepsine bilgim dahilinde veya kendi fikrimce yorum yaptım kimse benim yorumumu ne beğeniyor ne cevap veriyor girip bakıyorum benden sonra herkesin yorumuna cevap verilmiş sebebini öğrenebilirmiyim acaba
Hayelllerhayatttlar Aslaninannesi_ normalde kafaya takacağım bir durum değil aslında ama burda insanlar bilgi alışverişi yapıyor ben sizi sayıp cevap veriyorsam bence o yoruma bir beğeni de atılmalı diye düşünüyorum
Aslaninannesi_ Hayelllerhayatttlar işte maalesef herkes sizin kadar naif ve ince düşünceli olmuyor canım
myangelson Hayelllerhayatttlar oluyor öyle şeyler boşverin buna mi takiliyorsunuz🥲 bir de şöyle bir durum var uygulamada sizin postunuza şuan mesela peşpeşe 2-3 kişi yorum yaparsa en son yazan kişinin bildirimi gözüküyor bildirim kısmında otekileri anca sayfayı baştan aşağı incelerseniz görebilirsiniz. O şekilde de gözden çok kaçıyor bazen
myangelson Hayelllerhayatttlar bilerek begenmeyenler falan da oluyor o ayrı ama dediğim gibi olan da çok oluyor 😅 çok başıma geldi post açılıyor cevap veriyoruz bazen hiç kimseye cevap vermiyorlar sonra başka bir post açılıyor 😂
Gokturkmom_ Hayelllerhayatttlar Merhaba annemiz,postlarinizin hepsini aktif olarak görüntülemekteyim.Forumdaki yoğunluktan dolayı postlar aşağı inmektedir. Bir emoji koyarak postunuzu yukarı çıkarabilirsiniz. Anlayacağınız üzere herkes bilgisi dahilinde cevaplar verebilir🌸
FAld Gokturkmom_ Merhaba benim bazı yorumlarıma (silindi yazılıyor) Bazı postlarımda “ gizli” yazılıyor, neden? Kötü yorum da yazmıyorum, sebebini öğrenebilir miyim?
Hayelllerhayatttlar myangelson ya bu son bi kaç gündür üst üste olunca sıkıntı ettim hatta benim hesapta mı sorun var diye düşündüm bir ara 😂
Tubatgn Hayelllerhayatttlar Bir posta üst üste kırk tane yorum gelince arada yorum kalıyor. Ben bile kaç yorum atlıyorum. Keşke dertlerim bu kadar basit olsa…
kardelengurler7 Hayelllerhayatttlar ayhhh kimseye birşey denmiyor bazen insan cevap bile vermeye korkuyor boşver canım salla gitsin