Hnfcls Dilekulgtt koku hassasiyetim çok fazla evimin duvarlari dahi kokuyor şu bile icemiyorum serumlarla ayaktayim inş düzelir kimisinin çok kolay geçiyor kimiside bizjm gibi uc noktada yaşıyor hamileliklerinj rabbim kolaylıklar versin 🤲
Dilekulgtt Hnfcls benim 2.gebeligim ilk hamileligimde cok rahat gecirmistim calisiyordum hatta ama bu zor geçiyor 2 gunde bi kusuyorum hergunde ogurmekten yoruldum sanki hayat zehir gibi geliyor 🤦🏻♀️
Gokce98 Hayırlısı canım benim 3 düşük olduğu için fetal dna yaptırmamı istedi 11 bine yaptırdım sonucunu bekliyorum inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur çocuklarımızı Dilekulgtt
Dilekulgtt Gokce98 doktorun enniyisini bilir canm bencede oyle olmasi mantikli. Amin insallah bende persembe yaptiracagim kontrol olucak zaten hem yapariz duruma göre yonlendiririm dedi zaten fiyt olarakta pahali değil di o yuzden bende oyle karar verdim
Aserpil 12+1 olduk. Yarın 12+2 de kontrol var. Lakin ben ailemin yanına geldim eşim İstanbul’da ben ankaradayim. Vebal boralti bana orda öğrenme geldiğinde beraber öğrenelim diye 🥺
Hnfcls Dilekulgtt benimde 2.gebeligim 2side aynı çok zorlaniyorum rabbim güç kuvvet versin hepimize 🤲🌸
Dilekulgtt Hnfcls yaaa oylemi allah sabir guc kuvvet versin en kisa zamanda duzelirsin insallah 🤲🏻 ilk gebeliginde ne kadar surdu peki
Hnfcls Dilekulgtt 8 ay sürdü çok zordu amin canım Allah razı olsun inş cumlemize güç kuvvet versin rabbim🤲
imran71 Bir_nazenin01 bebeğin cinsel organı 12. Haftada tamamlanıyor bence çok erken ki 12. Haftayı doldursa bile ancak ozeldekiler doğruyu tespit edebilir
Nergizos Dilekulgtt ben ikili de fetal DNA da yaptırmayayim diyorum bilmiyorum kararım değişir mi. Dr yaştan zaten ikilin yüksek çıkacak dedi. Fetal DNA da olumsuz çıkarsa bebek aldırma düşüncesi yok. O benim minik mucizem. Allah’ım hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah
Dilekulgtt Nergizos icin rahat edecekse yaptirma canim zaten ölçüm yapicak doktorun insan süpede kaliyo surekli yasin kac bu arada
Dilekulgtt Nergizos rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin bence ikili yaptirmasanda durumun varsa fetal yaptirmani oneririm aldirmasan bile haberin olmali eger bi sorun varsa
Nergizos Dilekulgtt amin canım inşaallah. imkanımız var canım çok şükür parayı düşünmüyorum, hemsireyim bı de. Eşim istemiyor ben de illa yaptıralım demiyorum. Ayrıntılı USG ye girip duruma göre bir bakmak istiyorum
Dilekulgtt Nergizos dogru soyluyorsun eger orda problem cikarsa dusunursunuz ikinizinde düşüncesi onemli 🥰