Dilekulgtt Bir_nazenin01 bende persembe gidecegim 12 haftalik oluyor ölçüm yapicam dedi o yuzden insallah banada tahminde bulunur 🥰
Rumeysaeliz Bir_nazenin01 salı günü bizim de görüş günü inşallah bebislerimiz iyidir herşey yolundadır 🥰🧿 bende 11+3 olacağım o gün ❤️
Pelnztrk Bende 14 haftalığım salı gideceğim görüp görmeyeceği mechul bakalım ama seninki çok erkenmiş hemen anlamayabilir anlasada emin olup söylemeye bilir:) ama kız hissediyorum seninkini
Gokce98 Aynı haftamız benimde çarşamba 12 hafta oluyoruz size sorum fetal dn testi yada 2 li test yaptırdınız mı? Dilekulgtt
Bir_nazenin01 Dilekulgtt valla bulantı koku hassasiyeti göğüs hassasiyeti dişinda hiç bir sorunum yok
Dilekulgtt Hnfcls benimde arada oluyor galiba buyudugu icin olabilir yada usutuyoryz yada yemek dokunuyo bilmiyorum
Dilekulgtt Hnfcls yiyememekte kotu insallah duzelir. Benimde mide bulantim oluyor cogu koku dokunuyor
Dilekulgtt Gokce98 persembe gunu nasipse yaptiricam once 2 li test yaptiricam canim fetal biraz pahali doktorumla gorustum bu konuyu yuzde 70 dogrulugu var ikilinin dedi fetal ama 12 binden başlıyor dedi
Gokce98 Hayırlısı canım benim 3 düşük olduğu için fetal dna yaptırmamı istedi 11 bine yaptırdım sonucunu bekliyorum inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur çocuklarımızı Dilekulgtt
Nergizos Dilekulgtt ben ikili de fetal DNA da yaptırmayayim diyorum bilmiyorum kararım değişir mi. Dr yaştan zaten ikilin yüksek çıkacak dedi. Fetal DNA da olumsuz çıkarsa bebek aldırma düşüncesi yok. O benim minik mucizem. Allah’ım hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah
Hnfcls Dilekulgtt koku hassasiyetim çok fazla evimin duvarlari dahi kokuyor şu bile icemiyorum serumlarla ayaktayim inş düzelir kimisinin çok kolay geçiyor kimiside bizjm gibi uc noktada yaşıyor hamileliklerinj rabbim kolaylıklar versin 🤲