Sedefky Ay ne kadar şanslısınız. Bi hata edip detaylı ultrasona şehir hastanesine gittim. Ultrason fotosu vermedi istedim diye azar yedim desem yeridir .
iremhzl Glnrskr birsey soracagim biz mesela normal 22. Haftada cekilenden çekildik 30. Haftada cekilmenizin sebebi nedir bilmiyorumda
Glnrskr iremhzl Detaylıya 22. Haftad girdim buraya attığımda 30 haftalık olmuştuk 😃 22 haftalık hali o
happyprincess_06 lidyaa30 lidyaa30 teşekkür ederiz öncelikle, Alinada farklı ve cok güzelmis anlami karaktere yansirmis, icinize sinmeside önemli tabi en güzeli ortak karar almak. Hayırlı olsun sizede🤗
ekininannesii Bussra1 benim detaylı ultrasonum 22. Haftada olacak yani haftaya🩵 genelde 20 ile 24. Hafta arasında isteniyor diye biliyorum🌸
turkan403 busra_basturk ya maşallah sağlıkla gelsin devlete mi girdiniz detaylı ultrasona bende devlete gidicem ama böyle usg filan. Veriyolar mi
Zeyciikk @melekkfit benim doktorum perinatoloji uzmanı ama özellerde kadın doğum uzmanları da bakar evet🫶🏻 ben de devlet hastanesine gittiğimde hiçbir şey göremiyorum maalesef o yüzden özel destekli gitmek bu konuda iyi oluyor😁
Merve-betul busra_basturk benim ilk oğlumda öyleydi ama ikinci oğlum cinsiyetini bile şak diye gösterdi yiğidin malı meydanda olur fiye 12 haftada ilk oğlumu 16 haftada mi ne öğrendim