melekkfit Zeyciikk maşallah 🧿 30 haftalık da renkli ultrason mu detaylı ultrason mu yapılıyor :/ biz detaylı yaptırdık ama bende 29 30 haftalarda baktırmak istiyorum
Zeyciikk @melekkfit ben detaylıda gittiğim doktordan çok memnun kalınca ayda bir oraya gitmeye başladım. Detaylı ultrasondaki kadar incelemiyor ama yine normal doktorlara göre daha detaylı ve renkli bakıyor🥰
melekkfit Zeyciikk mantıklı bende bi yer bulayım :)) normal kadın doğum uzmanı mı bakıyor böyle renkli ultrasonları var mı :) benim düzenli gittiğim yer de o kadar eski ki anlatamam gözlerimi kısıyorum bebeği görebilmek için:)) 7. Aya giricem bende artık böyle ay da bir renkli görmek istiyorum
lidyaa30 happyprincess_06 yiaaaa cirkinnn 🪬🥹 bende bugun kizim olacagini ogrendim 3 isim arasinda kaldim lidya pera ve alina esim alina yi begendi saglikla alin kucaginiza
happyprincess_06 lidyaa30 lidyaa30 teşekkür ederiz öncelikle, Alinada farklı ve cok güzelmis anlami karaktere yansirmis, icinize sinmeside önemli tabi en güzeli ortak karar almak. Hayırlı olsun sizede🤗
GamzeOnderTasal Hepsine masallah, bizimki bi kere yuzunu gosterdi o da belli degil gibi bisey desem yeridir🤣 kaldi on gün artik cikinca gorcez🤣
12betul ceren-123 gözü açık olan geçen hafta kontrolünden sanırım doğunca ananızı ağlatacam demek istedi 😅😅😅
Bsk_cb melekkfit özel hastenelerde var benim gittiğim yerde boyle gösteriyor doktor büyüdü diye artık 🌸