GulsenUlu SMB her ilce mem farkli davraniyor hocam. Kimisi en az arada 1 gun calisman lazim diyor, kimisi 5 5 almaya ok diyor, kimisi 10 10 alman lazim diyor. Ilcenize sorun bence
SMB GulsenUlu anladım hocam teşekkür ederim.benim dört gün okulum var İlçenin tavrını hiç bilmiyorum sorayım dediğiniz gibi.
GulsenUlu SMB tek hekimden alinan bir yilda (ocaktan ocaga) max 40 gun. Heyetin sınırı var mi bilmiyorum.
SMB GulsenUlu yani şimdi ocağa kadar 40 gün hakkımız var İkinci dönem tekrar yenilenecek bu hakkımız 🌸👍🏻
snybzkrt Arkadaşlar 1.dönem karne haftası 34.haftam oluyor 37ye kadar çalışmayı planlıyorum peki ara tatile gelen 3 haftam yanacak mı?
SMB snybzkrt neden yansın ki tatil dönüşü siz 36. Haftalık oluyorsunuz hatta 37 ye giriyorsunuz yanma olmaz ki bence
SMB EceQueen Madem öyle yapıyorlar çalışılmayan günleri de, o zaman doğum iznine ayrıldığımızda tatil haftalarını da saymasınlar ara tatiller , yaz tatili gibi 😢😢
EceQueen 32de çalışabilir raporu aldım. 37de çalışamaz almak zorunda mıyım otomatik başlamıyor mu zaten? Bir de aynı gün vermek zorunda mıyız çalışamaz raporunu, 3 gün sonrasında doğum yapacağım zaten doğum belgesi ile beraber götürürüm diyordum
Edsn EceQueen ben de aynısını dün sordum idareye almak gerekiyormuş doktorum da aynısını söyledi halbuki raporda 37ye kadar çalışabilir yazıyor gerek yok çalışamaz almaya mantıken ama durum böyleymiş
Lavin___ EceQueen benim idarem ilçe mem e sordu ekstra başka bir şey getirmesine gerek yok demişler dediğiniz gibi zaten 32de aldığımız çalışabilir raporunda görevden ayrılacağımız tarih yazıyor
sevvalakts Hocalarım İstanbulda rapor veren doktor arıyorum ya benim doktorum rapor konusunda çok sıkıntı çıkarıyor nereye yönlendirirsiniz bunun için 2. Dönem 3 haftam kalıyor dönem sonuna rapor almam gereken şimdiden veremem dedi 😕
Edsn sevvalakts 1 hafta verebilir ya abartmasın kaşan 2 haftayı da aile hekiminizden ya da özel bir hastaneden alabilirsiniz