Demsi_83737 SMB ben öğretmen değilim milli eğitimde memurum. 28. Haftadan 32. Haftaya kadar raporla geçirdim. 32 ye girdiğim gün doğum iznine ayrıldım. Şu an 36 yım. Rapor alabilirsiniz doğum izni öncesinde
Emine-tfk SMB benim doktorum kendisi vereyim çok ayakta kalmaman gerekiyor demişti. Başından beri riskli bir gebelikti. Eğer risk yoksa vermeyebilirler ama yine de emin değilim.
Edsn SMB hocam ben 35.haftaya kadar çalıştım hatta o esnada günde 2 kez okula gidip gelmek zorunda kaldım oğlumu anasınıfına götürdüm kolay değil ama Allah yardım ediyor
mine0705 Balbebek012 hocam merhabalar benim doğum Allah izin verirse 22 mayısa denk geliyor ilk gebeliğim iznim nasıl olacak o anki sağlığıma göre geç ayrılıp yaz sonuna izin aktarılamaz mı
Balbebek012 mine0705 merhaba hocam en fazla 37.haftaya kadar çalışabilirsin doğum sonrası 8 hafta iznin var 8 haftadan sonra istersen rapor veya ücretsiz izin alabilirsin her doğum sonrası 2 yıl ücretsiz izin hakkın doğar hocam bir de unutma yaz tatili ve 15 tatil doğum izni olarak aktarılamaz ücretsiz izne ayrılacakdanız ayın 15 inde ayrılın ki alacak verecek durumunuz olmasın
Havvabrk @Demsi_83737 merhaba 32+0 pazara denk geliyor benim 32+1 oldugunda yani pazartesi mi rapor almalıyım nasıl yaptınız acaba
Demsi_83737 Havvabrk benim de aynı öyleydi pazartesi günü gidin doğum öncesi rapor almak istiyorum deyin veriyolar zaten
Boncuk15 GulsenUlu karne haftası bende 33 oluyorum siz şimdiden neden rapor alıyorsunuz hocam yol içindeki rapor halkınızı kullanıp dinlenmek için mi
GulsenUlu Boncuk15 evet dinlenerek gecirmek icin, cunku tek hekim rapor hakkim yilbasinda sifirlanacak. Bir de okulum cok stresli, zor bir kurumdayim psikolojik olarak.
Boncuk15 GulsenUlu tek hekim derken konu halkında bilgim yok hocam bizim doğum iznimizden düşmüyor demi
Boncuk15 GulsenUlu ne sıklıkla rapor aşıyorsunuz ben haftasını çok rahatsızdım yarın için karar kara düşünüyorum gidip gitmemeyi
GulsenUlu Boncuk15 hayir dogum izniyle ilgisi yok, normal doktordan aldigimiz raporlar yani. Yilda 40 gun ya hakkimiz. Ben her ay birer haftasini alip dinlenmeyi dusunuyorum. 32.haftaya kadar normal rapor alabilirsiniz.
gune_bakan1 Merverellaaa hocam sömestr tatil haftası 32 oluyorum tatilde çalışabilir raporu alabilir miyim
GulsenUlu SMB her ilce mem farkli davraniyor hocam. Kimisi en az arada 1 gun calisman lazim diyor, kimisi 5 5 almaya ok diyor, kimisi 10 10 alman lazim diyor. Ilcenize sorun bence
Ggulce SMB benim çok zor olmadı yani bence idare edilebilirdi ama ders saatiniz çok yoksa ben 37 +3 deyim daha yeni ellerim şişmeye başladı o da 2 3 gündür hazırlık vs ayakta olduğum için bence :) program tekrar değişecekti ben 2 hafta çalışacaktım okulu mağdur etmemek için 34 de ayrıldım. 15tatile 20 gün kala bitiyor izin onu raporla halledicem kurumumun da bilgisi var. 2.dönem ben de napıcam bilmiyorum ama heyete başvurucam gibi 🙁