SMB Edsn idareniz mi söyledi bunu hocam Benim idareyle bazı problemlerim oldu görüşmek istemiyorum hiç bir konuyu onlarla
Edsn SMB hocam araştırdım durum bu maalesef çünkü çalışamayacağınız durumlar için doğum izni var madem rapor almak dırumundasın çalışamayacaksın o zaman izin var oradan düşülür deniliyor bu izni zaten devlet sana bu yüzden veriyor denildi bana
SMB mucizem-21 be zaman hamile kaldınız hocam Şimdi kaç haftalık bu şekilde denk getirmek istiyorum bir daha düşünürsem 🥰
teacherandmom_ mucizem-21 Aynıymışız sizinle😍 Ben de karne günü tam 30 haftalık olacağım. Okul açıldığında 32. Hiç başlamam zaten yeni döneme☺️ Haziran ayımız açıkta kalıyor ama onu da raporla kapatırım diye düşünüyorum
SMB Edsn Anladım hocam teşekkür ederim 🌸 Çok üzüldüm gerçekten. Sözde izinleri bir yıla çıkaracaklardı ses Seda yok ondan da
Htchoca Edsn aynen bende öyle yaptım riskli gebelik oldugu için öncesinde rapor kullandım ama 32.hafta da izne ayrıldım
Emine-tfk SMB evet hiç rapor alınmıyor 32+0 olunca ya çalışır ya çalışamaz raporu alman gerekiyor bende rapor alırım diye umut etmiştim ama maalesef öyle değilmiş 😏
Muallime15 Emine-tfk hocam nöbet durumu nasıl oluyor 23. Haftayı mı tutup bırakıyoruz 24. Haftayı tutup 25te mi bırakıyoruz
Emine-tfk Havvabrk 32+0 dan sonra ayrılıyorsun. 32 haftayı tamamlaman gerekiyor. Benim 32+2 pazartesiye denk geliyordu o gün aldım. Eğer hafta içine denk gelseydi. 32+0 da almam gerekiyordu izni
Akireee SMB Benim de karne haftasina denk geliyor hocam dogumum. 17 ocak dogum tarihi verdiler şimdilik. 37. haftaya kadar calisip, her sey yolunda giderse, ikinci donem de 1-1.5 ay rapor almayi planliyorum.
SMB Muallime15 bunu bende merak ediyorum biz şimdi 23+3 teyiz Salı günü nöbetim var yine tutarım bu hafta. sonraki haftaya idareye 24.hafta için rapor bildirirsem nöbet düşer
Emine-tfk Muallime15 nöbet durumunu çok bilmiyorum hem anasınıfı öğretmeni olduğum için bizde farklı hem riskli bir gebelik geçirdiğim için 10. Haftadan beri hep raporluydum gitmedim okula