Helllobaby Hanifee7- Gece kalkıp mama yapmak zor olmayacak mı ben sırf bu yüzden sağıp direkt biberonla vermek istiyorum😄
Hanifee7- Helllobaby sütüm çok gelirse inşallah onuda düşünüyorum ama ilk oğluma sütüm yetmedi sanırım çok ağlıyordu geceleri uyumuyordu bunda birde öyle deneyecem bakalım
Rabiul Helllobaby biberon verdim meme reddi yaptı keşke fazlasını buzluğa atsaydım diyorum. Her bebek red yapmıyor ama biraz da şans işi
metemom_ Helllobaby benim ilk zamanlar sağarak verdiğimde oldu meme reddi için Philips avent antikolik biberon kullandım sana tavsiyem sütün yetiyorsa sağıp buzluğa at bazen geceleri falan lazım oluyor ısıtıp veriyor eşim ben çok yorgun olduğumda sütüm fazla olunca ben hemen buzluğa atıyorum
Helllobaby metemom_ bende philips aventın aldım yenidoğan için yavaş akışlı o yüzden red yaşamam diye düşünüyorum 🤷🏼♀️
metemom_ Hanifee7- ilk zamanlar geceleri emzirmezsen sütün çok birikir süt sıtması tutar vücut bebeğe ne kadar süt yeteceğini ayarlayamadığı için ilk zamanlar çok fazla geliyor
metemom_ Helllobaby ben şuan biberon reddi yaşıyorum oğlum mamadan tiksindi ama memeyle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım o kadar üzülüyorum ki mama almıyor diye kolaylık oluyordu dışarı çıkarken süt hemen bozuluyor 🥺
Zuhal_Y sutlerinizi dolapta saklarken tarihini sabah, gece diye ayirin gece sagdiginiz sutu gece verin daha guzel ve sakin uyur melatonin hormonu gece salgilandigi icinmiş bir dr anlatirken dinledim
metemom_ Rabiul benim bebeğimde biberonu istemiyor artık başka biberon kullanmaya da korkuyorum meme reddi yapar diye
Rabiul metemom_ senin kararın kuzum ben lansinoh alacağım inşallah tutar , mama mı veriyorsun yoksa sütün fazla mı sağım yapıyorsun
Gencoglugizem Helllobaby eğer yeni doğduysa şırınga ya da kaşıkla vermeni öneririm çünkü bebekler o taziğe alışıyor ve meme reddi oluyor o hatayı ben yaptım siz yapmayın
Rabiul metemom_ biberondan kaynaklıdır belki başka denedin mi bende aventin 2 biberonu da var hem küçük hem kolik şuan kolik olanla veriyorum ama içindeki kolik aparatını çıkartıp veriyorum
metemom_ Rabiul bende antikolik biberonunun kaşığını çıkarıp veriyordum başka da almadım hiç biberon wee babynin var o da nene reddi yapar diye hiç vermedim
ikiaslanannesi80 Helllobaby İlk oğlum da aynı hatayı yaptım meme reddi yaşadık bu sefer her seferinde özellikle geceleri kalkıp sağıp biberonla vermek aşırı zor oldu ve bebek beklemiyor ağlıyor 2.5 ay anca sürdü sütüm kesildi
bahocum Helllobaby daha çok küçük emmeyi öğrenmesi lazım. Biberon yerine şırınga veya kaşık biberon kullanın