Minikfasulyem_1 irem88 hiç güleceğim yoktu 😂😂😂😂 olsun biz her halimizle güzeliz vücudumuzla yaptığımız şeyler çok mucizevi ♥️
irem88 Minikfasulyem_1 tabiki öyleyiz 3 tane çocuk emzirdim 2 şer yıldan 6 yıl şimdi 4. Yolda oda emerse 2 yıl ömrümün 8 yılı çocuk emzirmekle geçmiş olacak daha mı sarkmasınlar yeterki emsin lerde benim göğüslerim sarksın
ezooezz Minikfasulyem_1 büyük göğüslerde sarkma muhtemel sanırım. Benim normalde de büyüktü şu an daha da büyüdüler. Büyümeye başladığı andan itibaren sürekli takıyorum. Takmasam da acıyor zaten yürüyüp hareket ettikçe.
ezooezz Minikfasulyem_1 benim arkadaşım iki doğum yaptı ikisinde de ikisinde de eski haline döndü. Küçük göğüslüydü ama. Hoş büyük küçük fark eder mi bilmiyorum ama onunkiler eski haline döndü.
Minikfasulyem_1 ezooezz benimde küçük normalde şuan daha bi dolgunlaştı aşırı büyüme yok zaten daha 12 haftanın içerisindeyim önümde çok yol var bakalım ne kadar büyeyecek ve ne kadar küçülücek meraktayım 😂
Minikfasulyem_1 irem88 ay maşallah ya allah hepsine sağlık uzun ömürler versin allah size bağışlasın çocuklarınızı 🙏 ben ilkine hamileyim allahın gücüne gitmesin ama tekte bırakmayı planlıyorum ikinciye cesaret edemem 😂 hamilelik çok farklı bir şey gerçekten
Alisde Minikfasulyem_1 valla uyurken banyo yaparken dahi cikarmiyim.bende sarkan sarkti is gecti keske erken ogrenseydjm 😂😂😂
Sumisali_ Minikfasulyem_1 iki gebeliğim de de 30 dan sonra takamadım rahatsız ediyordu hareketlerim kısıtlanıyordu ama bende büyüme çok fazla olmadı 75 di 80 oldu o kadar.
ezooezz Minikfasulyem_1 yani alacağınız kiloya kiloyu nerelerden alıyorsunuz ona da bağlı tabi. Benim hem büyüktü hem biraz fazla kilo aldım e hafif sarkma da vardı büyüdükçe zor oldu acıdı vs mecbur sürekli takıyorum yatarken de ama daha çok crop tarzı işte adını bilmiyorum 😅
Defnezumramom Minikfasulyem_1 anne olmuşum bebeğim sağlıklı mı sağlıklı memem sarkmış kalçam göbeğim çatlamış hiç umrumda olmadı valla eşiminde öyle siz sağlıklı olun önemli olan bu bunlar kızımdan sana kalan izler hem dedi boşverin kim ne derse desin bunlar güzel şeyler memem sarkmasın diye meme kanseri riskini göz ardı edemem şahsen
Sumisali_ Minikfasulyem_1 nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın kimin ne dediğini düşünmeyin.Doğumdan sonra uzun bi süre isteseniz de takamıyorsunuz zaten.
Defnezumramom Minikfasulyem_1 aynen öyle valla memeler fora boşverr emzirirken falan çok iyi oluyor 😂😂
Minikfasulyem_1 Defnezumramom daha o emzirme hissini tadamadım hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım inşallah banada nasip olur 🙏