Eda1254 Rabiaaa53 bence okadar didiklemeye gerek yok hani kusur aramak tuhaf geldi iki gebelik yaşadım lohusayim hala iki çocuğumda tek güvendiğim marka oldu ve meme reddi yapmadı çok şükür plastik aldım hiç cam almadım plastiği gayet kaliteli bence
Rabiaaa53 Eda1254 koku yapma renk değiştirme vs dedikleri için kafam karıştı biberonda ki süt yağı da çıkmıyor falan diye gerçi temizlemeye de bağlı değişir illaki plastikten memnunsunuz demek kafam Allak bullak oldu fiyatları da yüksek sonra camını al et istiyorum başta iyisini alayım
Scarlett Rabiaaa53 ilk kızımda cam kullandım, ağır oluyor bence cam olanlar, bu sefer pp olandan aldım, koku olursa tekrar camdan alacağım
Dunyam28 Rabiaaa53 asla cam önermem , plastik olanların hepsi bebekler için özel üretim ve zararlı kimyasallar içermiyor. Ben hiç kötü koku veya temizlik sorunu yaşamadım. Ilk çocuğuma sadece avent kullandim şimdi yine öyle yapacagim
Rabiaaa53 Dunyam28 camın kırılma ihtimali çatlama ihtimalini ağır olması benide uzaklaştırıyor plastik alacağım galiba inşallah pişman olmam
Gencoglugizem 7 aydır kullanıyorum ve hiç bi şekilde sararma olmadı zaten anne sütü yağlı olduğu için ister istemez yağlanacak yani elimizde girmediği için biberon temizleme aletleriyle temizliyorsun koku bırakmıyor ben en çok onu sevdim ve damlatma şekli mükemmel çocuk boğulmuyor nasıl emmek isterse o şekil geliyor taziği
Begovicka Rabiaaa53 ben iki boy ve cam aldim Hala kullaniyoruz cok mennunum Philipsin biberon temizleyici aparatı var, tam bi hayat kurtarici Bi de sivenol mu ne var ya, biberon temizleyicisi var Mis gibi oluyor ikisiyle Cam nasil kirilmis sasirdim ya
gktgmom Rabiaaa53 ben plastik tercih etmiştim hatta 3’lü set halinde almıştım kullanırken hiçbir sorun yaşamadım cama göre daha pratik bence ama bebeğimde meme reddi yaptığı için bir daha kullanmadım olduğu gibi duruyor onun yerine kaşık biberon tercih edebilirsiniz
bahocum Rabiaaa53 bu sorunları ilk defa duydum 1 aydan fazladır kullanıyoruz hiç ne yağlı kaldı ne koku yaptı. Düzenli olarak kaynatıyorum ve temizliyorum her içtiğinde zaten. Sadece son kaynattığımda matlaştı biraz ama bence önemli değil yani
Rabiaaa53 bahocum plastikten sorun yaşamayan çok kişi yazdı bana bende plastik alayım o halde kırılma sorunu olmasın🥰
minikmucizeemaak Rabiaaa53 Camı kesin kırarım diye plastik aldım, hem kendi de içiyor. Biberon temizleyici ile yıkıyorum hiç yağ vs kalmıyor.