Hilal-nil Kızlar biz 24 haftalığız Elbistan’da yaşıyorum normalde kontrollerimizi Kayseri Acıbadem hastanesine gidiyordum ama artık yol çok yoruyor Malatya’ya geçmek istiyorum Malatya’da önerebileceğiniz doktor hastane var mı yardımlarınıza ihtiyacım var 🫣🫣🫣
zeynopella Hilal-nil Kemal Kahraman. Kendisi şu an Kahramanmaraş’a da kliniğini açtı. Haftanın iki günü de Malatya’daki hastalarına gidiyor. Tavsiye ederim. 💗🙏🏻
_Melikee_ Hilal-nil Battalgazi devlet hastanesi sermin kılıç ona gidiyorum ben memnunum yine o hastanede çiğdem hoca var ona gidenler de memnun
zeynopella Hilal-nil Evet Malatyadaki Doğu Fertil. Maraştakinin adını bilmiyorum. İkisi de özel kendi yeri.
Vlog1345 Ben özel muayenehane ye gidiyorum. Dr Übeyt Akçin. Gayet bilgili bir doktor. Her gitmem de 3 boyutlu ultrasonla da bakar bebeğimin fotoğraflarını mail adresime yollar hatta
dilayrtt _Melikee_ peki yakınınızda orada yapan var mı ben de 36 haftalık gebeyim çiğdem hocaya gidiyorum
dilayrtt Kbradll çok beğeniyorlar serdar hocayı ama oradada isteğe bağlı sezeryana almıyorlar normal doğumada ebeler giriyor
R-veyda44 dilayrtt acil sezeryan olduğu için Çiğdem hanım yoktu normal düşünüyorlardı orada da suni sancı verip normal dogurtmaya çalıştılar ama bebeğin kalbi durdu acil sezeryana aldılar
R-veyda44 dilayrtt maalesef eğer sezeryan.olduysaniz sezeryan oluyorsunuz onun haricinde isteğe göre sezeryan yapılmıyor sıkıntı olmadıkça