dunyam3105 Mrv60 ben 12+1de ikilide erkek gibi dediler dün (12+3de)kanamam olunca tekrar gittim yine erkek dediler 🙂bakalm değişir mi kesin konuşmak için erken de dediler
Hnfeshnn Mrv60 ama değişebilir çok erken çünkü 🤦🏼♀️ Ben ısrar edince söyledi normalde bu haftada söylemiyorlar değiştiği için
halimeaydinnn Mrv60 e zaten erken der canm😊 soylesede yanilir tahminen soyler ben 14 haftamda gidicem insalh ogrenirim bende 12 haftaligim suan
Batuhan-zeynep-engin8 halimeaydinnn Evim uzak gidipte alamıyorum o yüzden dahili numarasını arıyorum arayıp asistanından alabilirim belki
Cegdem Bugün gittim doktora 12. Haftadayım doktor bi tahminim var dedi ben de söylemeyin cinsiyet partisi yapcaz dedim o da o zaman bir daha ki kontrole dedi😁 yani tahmin de bulunuyorlar kesin olmuyor
Rabiayce Bende 12.haftada öğrendim çok şükür sordum zaten öyle söyledi doktorum tahmin demedi hatta erkek dedi direk bacağının arasında banada gösterdi hatta doktora ve bebeğe bağlı işte doktor deneyimli olursa bebekte gösterirse öğrenebilirsin
MelekAnnesi52 Mrv60 12+3 de ikili test için gittik doktor gelişimi gayet iyi 13+3 gözüküyor dedi tahmin yapabilir misiniz en azından dedim şu an çok zor henüz erken 3.bucuk ayda belli olur dedi bana 😲
Mrv60 Bende bugün başka bir doktora daha gittim ama oda göremedi daha erken dedi😞cuma günü ikili tarama yaptırcam inş ozman öğreniriz ya