DENIZ_55 33kucukfasulye neden yasakladi bide et tavuk niye yasak en faydalı yiyecek ilk defa duydum bi sorununmu var acaba bunları yasak etti
33kucukfasulye DENIZ_55 aslında organik değilse tavuk sağlıklı değilmiş onun yerine hindi ve balık tüketmemi istedi bebekle beraber miyomlar büyümesin diye
gaydirigubbakcemilem 33kucukfasulye çok geçmiş olsun. O zaman diyetisyen ile görüşüp ilerleyin bence daha sağlıklı olur
DENIZ_55 33kucukfasulye anladım canım çok geçmiş olsun bi diyetisyene gidebilirsin yada ne yiyebilirsin inan aklıma bile gelmiyor rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Z_mrt24 Benimde miyomum var ama doktorum hiç bunları yasaklamadı bir bildiği vardır mutlaka doktorunuzun Allah kolaylık versin hangi doktora gidiyorsunuz
33kucukfasulye Z_mrt24 teşekkür ederim İstanbul da iki ayrı dr gidiyorum yasaklayan Zeynep Kamil kadın doğum hastanesi özelde gittiğim dr yönlendirdi
33kucukfasulye cLearQueen daha öncede gittiğim bir diyetisyen kan grubu göre beslenme vermişti ama bunları yiyebiliyordum ama araştırınca kan grubuna göre gıdalar daha çok tetikliyor
33kucukfasulye DENIZ_55 çok zor gerçekten çalışan birisi için özellikle önceden bir gün önceden zeytin yağlıları yapıyor bırakıyordum
DENIZ_55 33kucukfasulye aynen dediğin gibi zor anlıyorum seni rabbim yar ve yardımcın olsun sağ saglim bu günleri atlatıp kucağına almayi nasıp etsin inşallah rabbim
melektb 33kucukfasulye hakiki biber salçası ile yemek durumunu biraz kurtarabilirsin canım. Sebze ve Balık ağırlıklı beslenebilirsin. Proteinlerini fasulye nohut aracılığıyla dengelersin yumurta vs aslında düşününce bulunuyor baya birsey
33kucukfasulye melektb çalışınca çok zorlanıyorum önceden yemekleri hazırlıyordum bazen iki gün aynı yemeği yiyebiliyorduk ama şuan yasaklarla nasıl yapacağımı bilmiyorum