busra_2332 Hatice-21 hiç korkmayın bi şekilde atlatılıyor illa ki zor süreçleri de oluyo ama o bebişlerin kokusu her şeye bedel 😍
Tuzlimon1 Hatice-21 korkmayın hiç , göz açıp kapatıncaya kadar kucağınıza alıyorsunuz 🥰 benimde oğlum tersti dönememişti. Çok uğraşmıştım dönsünde normal yollardan gelsin diye ama bebekler kendi seçiyor nasıl Dünyaya geleceklerini 💙
Rabia140 Sezeryan için gün vermedi ama pazartesi günü kontrolüm var bakalım doktor ne dicek. Gidiceğim günden sonra 3 günüm kalıyor. Doktor ne diyicek merak ediyorum.
sanem_harun Ceylan_Akd 10 ekim sezeryan günü verildi 39 olacak bebegim ters olduğu için. Ama bugün ultrasonda bebeğin döndüğünü öğrendim. 37 haftalık şuan. Bekliyoruz artık ne zaman doğarsa.
Foreverr Nesegull sağlıkla alın kucağınıza rabb’im bir avazda kurtarsın inşallah doğrudur ben bi kaç iyi doktordan duymuştum ondan bi sormak istedim 🤗
Nesegull Foreverr teşekkür ederim Allah tüm hamilelere kolaylık versin cidden artık doğurmak istiyorum 38 haftalık olmalıydı bence hamilelik ya 😂
Hazallsii Foreverr doktorum talep yüzünden 39+1 de alıcak. Sebebi ise anne karnında bir gün bile kârmış. Sezaryen bebekleri yaş ciğer denilen durum sık yaşarlarmış ve ne kadar geç o kadar iyi olurmuş bebişler adına