Unzle46 Meryemcee bende. 15 Ekim’de 3 sezeryan olacam sizi takip etsem acaba sizden bilgi alsam olurmu rahatsız etmiş olmam demi
busra_2332 Edsn 34+6 ikinci gebeliğim ve ilki de sezeryan olduğu için buda zorunlu sezeryan. 38+2 oluyor işte 21’inde :)
Esoss22 _ecemg dogum yaptiniz dimi ayni gundu nasilsiniz bebis nasil. Bizimki hic uyumuyor hep memede kalmak istiyor kolumdan indirdigim an yataga yatirnca basliyo aglamaya 9 gundur geceleri 2 saat uykulayim valla annem yanimda olmasa bakamam galiba
Edckr Ceylan_Akd Bize de 1 Ekime sezaryen günü verildi ☺️ Benim doğum günümde 10 Ekim beklesek dedim ama bi yandanda artık doğurayım istiyorum 😂
Edckr Tuzlimon1 Benimde ilki sezaryen şimdi ikinci doğumuma gün verildi 1 Ekime 39+2 oluyorum. Doktorum 39dan önce almanın anlamı yok, öncesinde başlamazsa 39uncu haftada alırız dedi. Dediğiniz gibi bir şey söylemedi hiç 🙄
Tuzlimon1 Edckr öncesinde başlamazsa derken neyin başlamasını bekliyor ki? Demekki doktordan doktora değişiyor , bebeğin gelişiminede bakarak gün veriyorlar.
Edckr Tuzlimon1 Yani öncesinde su gelmesi, kanama gibi herhangi bir problem yaşamazsak dedi. Öyle bir durumda erkene alınabiliyor, ama sorunsuz giderse 39. Haftaya girince dedi.
Nesegull Foreverr ben sezeryan olsaydım 38 haftalıkken alacaktı ama zaten gelişimini doldurmuş oluyor eğer bebek zayıfsa tabii ki 39′u bekleyebilir ama 38 çok daha erken değil bence şu an 38+2′yim normal doğum istediğim için bekliyorum sancımı
Foreverr Nesegull sağlıkla alın kucağınıza rabb’im bir avazda kurtarsın inşallah doğrudur ben bi kaç iyi doktordan duymuştum ondan bi sormak istedim 🤗
Mervguns Ceylan_Akd Çok heycanlııı😍😍 Benimde 1ekimde inşallah tarihim belli olucak😇😅 Kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz 🤲🏻🤲🏻
Hatice-21 İlk gebeliğim normal doğum istiyordum fakat bebek ters dönmüyor o yüzden 39.haftaya gün verildi 17 ekimde Sezeryan olacağım korkuyorum umarım hepimiz kolaylıkla doğururuz 🫶🏻🌸
busra_2332 Hatice-21 hiç korkmayın bi şekilde atlatılıyor illa ki zor süreçleri de oluyo ama o bebişlerin kokusu her şeye bedel 😍
Tuzlimon1 Hatice-21 korkmayın hiç , göz açıp kapatıncaya kadar kucağınıza alıyorsunuz 🥰 benimde oğlum tersti dönememişti. Çok uğraşmıştım dönsünde normal yollardan gelsin diye ama bebekler kendi seçiyor nasıl Dünyaya geleceklerini 💙